Mit csináljak, hogyha egy nőt a "bennem lévő nő" vonzza, de én közben férfi vagyok?
A tantra szerint mindenkiben van nő és férfi is vegyesen. Én a nemem szerint férfi vagyok. Van egy nő, aki nagyon tetszik nekem, viszont nem tudtam előtte elég férfias lenni, ezért úgy éreztem, hogy nem fogok tudni összejönni vele. Emiatt sokszor kiborultam előtte, néha sírtam is, ez kvázi nőies viselkedés és kevésbé férfias. Ő ilyenkor mindig megvigasztalt engem és valahogy sokkal nagyobb kötődést éreztem ilyenkor felőle. Ebből én arra következtetek, hogy a nőies oldalam vonzza őt valahogy, de közben azért mégis férfinak kéne lennem sok szempontból.
Hogy lehet a nőies oldalt kibontakoztatni? És hogy lehet ezt összehozni a férfias oldallal?
Nem vonzotta semmi benned mikor meg vígasztalt. Szimplán sajnálatból tette.
A tantra meg jó kifogás a nem elég érett nőies fiú kifejezés helyett.
Nem csak a tantra szerint. Minden emberben ott van a férfi és női energiák is, nyilván egy férfiben a férfi energia több, és fordítva. Ha megnézed hormonok szintjén, akkor mindkét nem rendelkezik mindkét nem hormonaival is.
A sírás nem női tulajdonság. Nem szégyen, ha egy pasi sír, mert ez annyit jelent, hogy nem nyomja el az érzelmeit, hanem megéli azokat. Ennek normális esetben így kell működnie szerintem, nemtől függetlenül. Persze az már más, ha valaki átesik a ló túloldalára és minden apróságon picsogni kezd. Hogy nálad melyik áll fenn, azt döntsd el te, én nem ismerem a körülméyeket.
Szerintem összehozni nem kell, működik ez magától is. Vagy csak nem értem a kérdést pontosan.
megsajnált és próbálta kicsit visszaállítani a harmóniát, hogy ne bömböljél.
Segített rajtad mint felebarát, de nem mint szexpartner. Azt gondolná az ember, hogy nyilvánvaló hogy egy nő gondoskodása nem egyenlő a nemi vággyal.
Szerintem áss egy kicsit mélyre magadban, hogy megtaláld a problémád okát. Ezzel a "vonzza a női oldalam, de kicsit meg kéne fűszerezni egy csipetnyi férfiassággal" gondolatmeneted zsákutca!
Téves hogy a férfiaknak nincsenek érzelmeiket.
És ezeket meg is kell élni
Amíg meg azon agyalsz hogy mi női és mi férfi benned addig elveszited a lényeget
Azt aki te vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!