Ha az ezotériával szeretném keresni a kenyeremet mit és hol érdemes kitanulni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 18:27
11/15 anonim válasza:
ekkora brmságot rég olvastam itt...
12/15 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. :))
A két hasznos válaszolónak köszönöm a segítséget.
Úgy látom a Gyakori Kérdéseken-n az Ezotéria a trolltopik. Egy másik topikban se találkoztam annyival mint itt. :DD
2015. dec. 24. 13:02
13/15 anonim válasza:
Kár, hogy a Kérdezőket nem lehet a béka feneke alá pontozni!
14/15 anonim válasza:
Távol álljon tőlem a trollkodás. Amit mondtam, az igaz. Az ezotéria egy belső tanítás, nem azonos mindazzal, amit ma ezen a néven eladnak. Nem lehet pénzben mérni, ezért nem lehet vele pénzt keresni sem. Az ezotéria célja a világ mély megértése, és az egyén szellemi fejlődése. Ha ezt úgy éri el valaki, hogy másokon segít közben, az hasznos, de mi alapján mérnéd ezt pénzben? A pénz mindent megront, ami az igazi ezotériából fakad. Szándékot, értéket, célt. Ne ebből akarj megélni. Amit ezoterikus szolgáltatásként látsz, az szinte kizárólag hazugság, csalás. Ami nem, az rövid idő alatt azzá fog válni. Aki eladja a belső értékeit, kiüresedik, kifelé fordul, és elveszti mindazt, amit esetleg elért a szellemi fejlődése során. Ez nem olyan, mint a szorzótábla, amit ha megtanulsz, a tiéd. Az ezoterikus elmélet, és gyakorlat nagy része nem a memóriádból fakad, nem is oda épül be, hanem a teljes lényedbe. Ha ezt eladod, "prostitúcióra" kényszeríted, akkor hátat fordítasz a saját tudásodnak, és képességeidnek. Sok ilyet láttam már. (igen, személyesen, nem könyvben olvastam) Azok, akik az ezotériával tudásvágyból foglalkoznak, emellett egy tisztes munkával is rendelkeznek, amivel a megélhetést megkeresik. Ha alaposan utánajársz, látni fogod, hogy aki ezotériával keres pénzt, az vagy csaló, vagy jó úton halad efelé.
15/15 anonim válasza:
Én feltételezem, hogy vannak olyanok is akik igazi értéket képviselnek. Igaz ezo területen ilyennel személyesen még nem találkoztam. DE...
Óriási a konkurencia, sok a szélhámos le van járatva a szakma.
És amilyen képzések vannak nagy az esélye is hogy te is a naiv szélhámosok közé fox tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!