Amikor az ember vízszintesen fekszik, akkor a gyökércsakrája és a koronacsakrája milyen pozícióban helyezkedik el? A koronacsakra energiája olyankor az ég felé irányul és a gyökéré a Föld felé?
KÉREM, HOGY AKIK HISZIK, TUDJÁK, LÁTJÁK, HOGY LÉTEZIK AZ AURA, CSAKRÁK, ŐK VÁLASZOLJANAK!
Köszönöm!
Nagyon köszönöm!
Tudnál még segíteni, írni?
Mi a véleményed a lentebb leírtakkal kapcsolatban?
Ülve érdemes(ebb) meditációt végezni vagy fekve is lehet ugyanolyan hatású?
Elképzelésed vagy tapasztalataid szerint van lényegi különbség hatásban a két testhelyzetnek (ülő illetve fekvő pozíció) a meditációra?
(Gyakorlatilag annyi a kérdésem, hogy ülve hatékonyabb-e meditálni és ha igen, miért?)
Te melyik pózt ajánlod meditációhoz? Nagyon örülnék, ha meg is tudnád indokolni - ha nem nagy kérés - illetve, ha megosztanád velem ez irányú tapasztalataidat!
Nagyon köszönöm előre is!
Köszönöm szépen, hogy megírtad a tapasztalatodat!
(Nem amiatt kérdeztem ám, mert bele is tud aludni az ember, hanem olyasmire vagyok kíváncsi, hogy ülve esetleg jobban "beindulnak" az energiák? A csakrák pozíciója miatt?)
"Én fekve még aludni se tudok :D"
Érdekes nagyon!
Hogyan szoktál aludni?
Azért kérdezem, mert mostanában nekem sem esik olyan jól a fekve alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!