Rémisztő dolgok történnek otthon mi tehetek? (bővebben lent)
Nem tud átmenni egy másik dimenzióba.
Nem fogják neki engedni. Be van ez biztosítva, hogy ne lehessen átjárni.
Ha nem hallucinál (amit kétlek), akkor lehet, hogy csak azt hiszi, hogy ott van, miközben nincs.
A legjobb, ha beszállsz a játékba, és megkérdezed tőle, hogy írja le milyen ez a másik dimenzió, és te hogy tudsz oda átmenni? Vagy kérdezd meg tőle, hogy sikerült neki oda átjutnia?
Szóval tegyél fel neki sok kérdést, ami erre utal.
Majd utána szépen átvezetve, tegyél fel olyan kérdéseket, hogy mik a tervei a jövőre nézve, és hasonlók.
Ha megbízik benned, akkor elfogja mondani.
Tudom, hogy most ez csúnya dolog, és tényleg nem szép ilyet csinálni, de ha segíteni szeretnél neki, akkor ki kell szedned belőle az információkat, hogy tudj neki segíteni.
Esetleg kérheted a pszichológus segítségét, hogy lásson el tanácsokkal mit tehetnél.
Köszönöm a hasznos hozzászólásokat és a kevésbé hasznosakat is mert rájöttem hogy egy igen komoly helyzetet is néhány bunkó paraszt el tud vicceskedni.
És még pluszba neki áll feljebb mert nem tud elolvasni egy pár sort pedig ez egy regényhez képest semmi szóval én kérek bocsánatot hogy feleslegesen fárasztottam.De igaz kicsit túl részletes lett de valaki legalább adott egy értelmes választ aztán mondta hogy írjam le rövidebben. Megértem de ezt nincs mit hová szépíteni hiába írom le rövidebben ugyan az lesz csak kevesebb sorral de aki segíteni akar és érdekli a problémám annak bizonyára nem esik nehezére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!