Rémisztő dolgok történnek otthon mi tehetek? (bővebben lent)
"Fel szeretnék tenni egy igen furcsa kérdést és el is mesélnék egy ezzel kapcsolatos történetet röviden személynevek/személyazonosságok nélkül."
Eddig olvastam el. Írd újra, röviden. Tényleg röviden.
"Azt pedig még fontos megemlítenem hogy az illetű nem kevés alkoholt fogyaszt naponta"
idáig olvastam, de eddig is minek...
Átkopogott a szomszéd, hogy ne visítsak már! ="D
Egyébként ezt az ezotéria kategóriába kellett volna kiírnod (ha kamu, ha nem), ott lehet találtál volna olyat aki talán komolyan veszi.
Egyébként tegyük fel, hogy nem kamu. Ez a te rokonod egy beteg ember, az alkoholizmust meg a tévképzeteket is lehet kezelni, de el kell menni orvoshoz. Nem azzal segítesz neki, hogy struccot játszol.
Gondolom muterodról van szó, egy anonim oldalon nyugodtan leírhatsz ilyeneket, mert kb az első 5 sorból magára ismer az illető, ha ide téved.
Nem túl gyakori jelenség amit leírtál róla...csak azért mondom.
Azt had kérdezzem már meg, hogy milyen alkoholt fogyaszt, remélem nem valami 2 literes puha flakonos "gumibogyó szörpöt"...?
Egyébként az alkoholizmus is produkálhat ilyen tüneteket, ugyan úgy mint a hallucinációkat okozó drogok.
Fiatal koromban egyszer kipróbáltam az LSD-t, hát kb hasonló "élményeim" voltak, mint amit leírtál.
Mindenképp orvosi ellátást igényel, ön és legfőképp közveszélyes az ilyen ember, más nem azzal, hogy ilyen viselkedéssel nyomorítja meg a gyerek életét.
Kb a felét se olvastam el addig szabadnapos a részig
nem lehet ,hogy ez a másik dimenziò a kocsma ahová szabadnaposan megy ?
Ki ez bátyád nagy bátyád vagy ki ?
Én nem gondolom h az anyád lenne .
ÍRD LE RŐVIDEBBEN KEVESEBB MELLÉBESZÉLÉSSEL MER ÍGY AZ AZ ISTEN ,HOGY BÁRKI ELOLVASSA !!!
Hozzáteszem az apám mesélte h
anyám unokaöccse piros egereket csapkodott részegen .
Ez hasonlaò .
Figyelj a szeretted sajnos beteg ember, nem hazudik Neked, ő a betegsége miatt ezt éli meg, hallucinál, téveszméi, érzékcsalódásai vannak amiről azt hiszi valóságos. Tudom milyen az én apukám is skizofrén és alkoholista. Mi is azt hittük jó ideig,hogy csak az alkohol miatt ilyen, de kiderült ennél súlyosabb a dolog.Mióta rendszeresen szed rá gyógyszereket sokkal jobb a helyzet, mert ezt kezelni kell,hogy ne legyenek hallucinációi amik az őrületbe kergetik.
Elhiszem,hogy szereted és sajnálod, de tényleg nem megoldás, hogy homokba dugod a fejed, ez nem segít rajta, szakemberhez(pszichiáterhez kell mennie).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!