2012 Mi a véleményetek? :
Lehet, hogy hülyének gondoltok, de sok embert izgat ez a téma mostanában.
Én nem vagyok ez a mágia meg a jövőbelátás híve, de a Maják naptára és a tudósok is mondták, hogy 2012-ben világvége/új kor lesz.
A napokban furcsa dolgok történnek velem:
A napokban hallottam, hogy 2000-ben a megállapodás szerint vissza kellett volna kapnunk a régi Magyarország méretét.,A bátyjám mondta, hogy 2012-vel kapcsolatban úgy érez, hogy ez lesz a 3. világháború és mostanában a "szkinhedekről" is sokat akar tudni.,Mostanában a régi
Magyarország térképéről álmodok és a szivem is úgy ver mintha folyamatosan izgulnék pedig nem.stb-stb...
Egy megérzés azt mondja nekem, hogy a nem fehérek ki lesznek űzve Magyarországról, visszakapjuk a régi (Magyar)országrészt.
a majákkal kötött megállapodás értelmében kellett volna 2000-ben visszakapni? vagy ez is álomfejtős kérdés lenne?
:D
Lehet a maják is vissza akarják szerezni Erdélyt..:)
Amúgy szerintem nem lesz ebből semmi világrengető, bárki bármit mond.
OFF: Skinhead..^^
Én elhiszem!
Mostanába engem is nagyon foglalkoztat ez a téma.
És szerintem ez igaz!
vona gábort miniszterelnöknek!
uniót mexikóval (maja bajtársaink miatt)!
a címre? Remélem majd, hogy jobban élünk mint most.
A többire? A jövőt nem láthatod, így minden csak feltételezés, a legtöbb azonban már az álmodozás kategóriába tartozik
Utolsó: aztán meg rájössz, h mindez 1 f.szság, és miután elköltötted az összes lét, és szétb.szattad magad, verheted a fejed a falba, ha szeretnéd, segítek, és megyek a Kalasnyikovval...
Am meg attól még, h addig írták a naptárt, nem lesz semmi... A végtelenségig nem írhatták, tudták, h addig úgyse élnek, kk meg minek? v 1szerűen csak azt mondták: a f.szom tele van már ezzel a kib.szott naptárral, nem csinálom tovább, felmondok... nem? xDDD
Jah, és HA lenne BÁRMI is, miért gondoljátok, h köze van Mo-hoz? A világvége az egész Földet, univerzumot jelenti, nem minden a magyarok körül forog!!!! mi csak egy kis lóf.sz ország vagyunk, nem több, persze, majd csak miattunk lesz ha lesz miközben mi csak egy kis nyomorék pont vagyunk, egy p.csa kis terület!
majd állunk 2012ben, nézzük az órát: bazz, mikor lesz vége? és nem lesz, és akkora botrány lesz belőle, a média, az emberek, jajj!
Én meg majd jót röhögök az egészen xDDD
Ha meg tényleg lesz vmi, kk meg kit érdekel, megdöglünk azt csá, kk már úgyis mind1 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!