A jó emberek miért betegszenek, és halnak meg a legszörnyűbb betegségekben, míg az álnok, "egóbajnok" idiótákat, akik lopnak, csalnak, hazudnak felveti az egészség a bőség?
"Nézz utána a betegségek lelki okainak"
Gondolom te is antalvalinal okosodtal.
Nagyjából hiszek a karmában, igen. Ha csak egy életet nézel, úgy még nehéz :)
Kb. mindenkivel egyetértek bizonyos szinten.
Egy törtető ember könnyen élhet bőségben, boldogabban - persze lehet, hogy a bőség miatt túl sokat eszik és iszik, a vagyona miatt aggódik... S nem minden rossz ember sikeres, nem minden jó sikertelen...
Leginkább azt gondolom, hogy mindenféle emberrel történik mindenféle, nincs különösebb korreláció... Legalábbis ahhoz igen beteg, a besúgókat, csalókat támogató rendszer kell.
Vannak pszichoszomatikus betegségek s néha meglepően érdekesek az okok. Azért szerintem is van határ (ez a nem elég édes a múltja nekem már meredeken hangzik... az OK, hogy a lelki okok segíthetik a cukorbetegséget), de mi vagyok én, hogy lássam, hol van az?
"Ez egy nagyon jó kérdés! Erre egy katolikus ismerősöm adott egy frappáns választ: Azért, mert az Isten szereti a jó embereket maga körég gyűjteni, és minél előbb szeretne a társaságukban lenni."
Ezért küldte az összes roszzt a földre
Van igazság abban, amit írt a kérdező.
Nekem nem egy olyan ismerősöm van, hogy az elmúlt 15 évet tablettásboron töltötték aztán kutya bajuk.
Más meg zöldséget eszik zöldséggel aztán rákos lett.
Gondolom itt van egy adag genetika.
Másrészt nem kell azt gondolni, hogy akinek annyi pénze van az boldog.
Ismerősöm magánklinikán dolgozik, a betegek nagyrésze Frontinért meg a többi szarért jár be....mert csak a stressz meg a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!