Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A jó emberek miért betegszenek...

A jó emberek miért betegszenek, és halnak meg a legszörnyűbb betegségekben, míg az álnok, "egóbajnok" idiótákat, akik lopnak, csalnak, hazudnak felveti az egészség a bőség?

Figyelt kérdés
Hisztek abban, hogy minden jó ember és jó cselekedet elnyeri méltó jutalmát? Mert én most nem.....

2015. dec. 3. 14:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
34%
Wazzeg, tudod te egyaltalan mi a cukorbetegseg? Mi az 1es es 2es tipusu cukorbetegseg?
2015. dec. 3. 15:49
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Wazzeg nyugodj már le...:D nem fogok leállni veszekedni veled. Nézz utána a betegségek lelki okainak ha ennyire nem hiszed el
2015. dec. 3. 15:53
 13/31 anonim ***** válasza:
46%
látom sok retardált elment isten megmagyarázásával az egészre ..ennyire képes egy szűk látókörű hívő de semmi baj megbocsáltjuk..lényegében a válasz annyi mert ahogy irtad csalnak hazudnak lopnak stb...ott van manymany ..megtudnak venni olyan gyogyszereket amit egy átlag ember nem fog meg venni az átlag keresetéből ...és ez nem isteni dolog csak a pénzen múlik...persze vannak olyan halálos betegségek amikre nincs gyógymód se kezelése semmi azok ugyan úgy megmurdálnak..független h jó rossz gazdag csúf sötét tudatlan szegény vagy gazdag...
2015. dec. 3. 16:01
 14/31 anonim ***** válasza:
96%
A cukorbetegség éppenséggel nem a múlthoz kötődik. Sokan gyerekkorukban lesznek betegek. Nagyon sok betegség lelki eredetű. De vannak olyanok is, amik nem azok. Nem csak a psziché hat a testre, hanem a test is a pszichére, mivel ezek egyetlen egész részei. A hatás-tünet lánc mindkét irányba működik.
2015. dec. 3. 16:21
 15/31 anonim ***** válasza:
Egyébként - ha van egyáltalán összefüggés - a "jó" emberek valószínűleg empatikusabbak, lelkiismeretesebbek, jobban bántja őket a lelkiismeretfurdalás vagy a világ igazságtalanságai, és ez kihat az egészségükre negatív irányban.
2015. dec. 3. 18:07
 16/31 anonim ***** válasza:

"Nézz utána a betegségek lelki okainak"

Gondolom te is antalvalinal okosodtal.

2015. dec. 3. 18:22
 17/31 anonim ***** válasza:

Nagyjából hiszek a karmában, igen. Ha csak egy életet nézel, úgy még nehéz :)

Kb. mindenkivel egyetértek bizonyos szinten.

Egy törtető ember könnyen élhet bőségben, boldogabban - persze lehet, hogy a bőség miatt túl sokat eszik és iszik, a vagyona miatt aggódik... S nem minden rossz ember sikeres, nem minden jó sikertelen...

Leginkább azt gondolom, hogy mindenféle emberrel történik mindenféle, nincs különösebb korreláció... Legalábbis ahhoz igen beteg, a besúgókat, csalókat támogató rendszer kell.

Vannak pszichoszomatikus betegségek s néha meglepően érdekesek az okok. Azért szerintem is van határ (ez a nem elég édes a múltja nekem már meredeken hangzik... az OK, hogy a lelki okok segíthetik a cukorbetegséget), de mi vagyok én, hogy lássam, hol van az?

2015. dec. 3. 18:32
 18/31 anonim ***** válasza:

"Ez egy nagyon jó kérdés! Erre egy katolikus ismerősöm adott egy frappáns választ: Azért, mert az Isten szereti a jó embereket maga körég gyűjteni, és minél előbb szeretne a társaságukban lenni."

Ezért küldte az összes roszzt a földre

2015. dec. 3. 18:55
 19/31 anonim ***** válasza:
Mert a stressznek és kezelésének fontos szerepe volt és van az evolúcióban.
2015. dec. 3. 19:21
 20/31 anonim ***** válasza:
24%

Van igazság abban, amit írt a kérdező.

Nekem nem egy olyan ismerősöm van, hogy az elmúlt 15 évet tablettásboron töltötték aztán kutya bajuk.

Más meg zöldséget eszik zöldséggel aztán rákos lett.

Gondolom itt van egy adag genetika.

Másrészt nem kell azt gondolni, hogy akinek annyi pénze van az boldog.

Ismerősöm magánklinikán dolgozik, a betegek nagyrésze Frontinért meg a többi szarért jár be....mert csak a stressz meg a stressz.

2015. dec. 3. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!