Lehetséges, hogy az időjárás manipuláció miatt nem esik már a hó télen?
Évek óta nem volt fehér karácsonyunk, csak latyakos fekete esős ocsmány. És nem csak a karácsony a problema hanem hogy tönkreteszik a termést védő hótakarót is meg egy csomó bogár tud szaporodni.:(
Mikor fogják már felelőség vonni ezeket?
Lehetséges, hiszen az ipari forradalom óta szennyezzük a környezetet, főleg a levegőt, ahol egyes gázok összetételében már ezreléknyi eltérések is okozhatnak szokatlan időjárást.
Bár gyanítom hogy te valami kevéssé megalapozott összeesküvéselmélet kapcsán írtad ki a kérdést... kiket is akarnál felelősségre vonatni?
Igazak amiket az előttem szóloak is írtak de a Chemtrail jelenség is hozzájárul jocskán.
Nemkell elhinni csak emlékezni kell a gyermekkorunkban a kertből lesett repülőgépek által húzott kondenzcsíkokra amik néhíny perc elteltével feloszlottak,míg a Chemtrail szétterül az ébbolton s utána szürke az ég. Ha pedig a klasszikus gépek mennek azokból a csík ugyuúgy eltűnik.
Mondom nemkell elhinni elég ha megtapasztalja az ember.
Ha már így lebuktam, most már bevallom, mindezért én vagyok a felelős... :-)
Amióta társasházi takarító vagyok, azóta utálok havat lapátolni (mert sok helyen kell), ezért minden ősszel megkérem az időjárás felelőst, hogy lehetőleg ne sok hó essen.
Ezen a télen - megbeszéltük, mert jóba vagyok velük - 2x eshet a hó (Budapesten) és az egyiket pont Szentestére engedélyeztem - úgyhogy idén lehet, hogy FEHÉR Karácsony lesz :-)
A másik pedig szabadon választott lehet - hogy az időjárás felelősnek se kössem meg annyira a kezét... :-)
Már hogyne tehetne érte! Mindenki tehet érte! Említenék néhány példát: Próbálsz minél kevesebb dolgot összevásárolni,minimalizálod a műanyag vásárlást.A szórólapokat nemfogadod a posta ládában ugyanis online minden megnézhető már,a papírt és az üveget szelektálod,stb.
Ezek kicsinységek de ha néhány millió ember ezt cselekedné akkor lenne látszata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!