Az miért lehet, hogy ugyanazért a dologért valakinek a poklot is meg kell járnia, hogy megkapja, másnak meg az ölébe hull, úgy, hogy nem is vágyott rá?
Figyelt kérdés
olyasmi pl párkapcsolat, munkahely, lakás, autó, család, stb2015. nov. 20. 22:55
11/14 Missi_Key válasza:
nehezen. ha meghalsz volt X hónapod szenvedni...ha az öledbe hullik, legalább időd lesz a lélekkel törődni, aki küzd annak nincs ideje a jóságra, sőt lehetősége se nagyon, mert akkor koldus/beteg/etc...marad.
12/14 anonim válasza:
"ha meghalsz volt X hónapod szenvedni...ha az öledbe hullik, legalább időd lesz a lélekkel törődni"
Félreértjük egymást. A fejlődés nem egy aktív folyamat szerintem, illetve főleg nem aktív, hanem passzív. Nehézségek, feladatok fejlesztik, az öledbe hulló dolgok ilyeneket általában nem állítanak eléd, illetve jellemzően kevésbé súlyosakat.
A lelki fejlődést persze életeken átívelően értem - egy néhány hónapos betegség fejlesztő hatásának nincs sok "haszna" már az adott életben.
13/14 Missi_Key válasza:
értem amit mondasz, de az nem lelki fejlődés, hanem tapasztalat szerzés...a lalki fejlődés az hogy milliárdos vagy ezért van időd és lehetőséged egész nap pszichológia meg ezo könyveket bújni...
14/14 anonim válasza:
OK, akkor másként hívjuk. Bár számomra a lelki fejlődés éppen a tapasztalatok megszerzése és kiértékelése révén történik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!