Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg lehet valahogy, ásás...

Meg lehet valahogy, ásás nélkül állapítani, hogy a földben emberi maradványok, csontok vannak, ha már alap és burkolat van rajta?

Figyelt kérdés
Amikor vettük a házunkat, egy régi szobát alakítottunk át fürdőszobává. Föld volt a régi hajópadló alatt, aminek alapot készített a férjem. Kihordta a földet. Közben egy kőből készült nagy tárgyra bukkant, de túl mélyen volt, hogy kiássa és nem is zavarta őt a munkában, így érintetlenül hagyta. Lealapozták, majd rákerült a járólap is, illetve már a sarokkád is be van állítva. A kétéves fiam ma azt kérdezte a semmiből, hogy miért ásta el apa 'Kittit' és hogy őt is el fogja-e ásni?
2015. nov. 18. 17:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ne firtasd a dolgot, mert téged is elás.
2015. nov. 18. 17:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, nem vagyok sárkány
2015. nov. 18. 17:43
 3/18 anonim ***** válasza:
Ilyen technikáról nem tudok de lehet h van. De szerintem hivjatok papot h szentelje fel a házat v ássátok ki. Kitudjami lehetett , lehet egy zsák huszas is bever ott
2015. nov. 18. 18:21
 4/18 anonim ***** válasza:
Amíg nincs otthon a férjed, én kiásnám kittikét.
2015. nov. 18. 18:23
 5/18 hausmeister válasza:

Vannak mindenféle radarok, a walbrzychi náci aranyvonat kapcsán rákereshetsz, de szerintem sokkal olcsóbb felverni, és újracsinálni a fél fürdőszobát...

Már ha ezen annyira emésztitek magatokat. Sokkal jobb ugyanis az a kis munka (és milyen izgalmas lesz közben!), mint a gyerekeitekre is átörökíteni ezt a megfoghatatlan kétséget.

Mielőtt médiumot/jóst hívtok, készítsetek költségvetést a fürdőszoba szétszedéséről (járólap, cement, sóder, sziloplast és Apunak jó pár munkaóra).

Tuti, hogy a jós által kért összeg azzal összemérhető lesz, és nem is ússzátok meg egy alkalommal/egy médiummal, ráadásul az eredmény tekintetében azzal kell beérnetek, amit mond (biztos izgi lesz, mert ez az, amihez valójában értenek), ahelyett, hogy a saját szemetekkel győződhetnétek meg arról, hogy:

- az is csak egy alapozó kő volt

- sírkő, alatta sima halott (de jó, hogy elviszik!)

- sírkő, alatta értékes régészeti lelet (bármi is legyen az)

A két utóbbi eset utána évekre remek sztori a családi-ismerősi összejövetelekre...

(A kőlap felnyitása lehetőleg iskolaidőben történjen :))

Felmerül, hogy mit szól a család/ismerősök, ha végül nem találtok semmit. Nos, el kell mondani, hogy titeket ez nyugtatott meg (és hogy még hülyébbnek néznének titeket, ha ehelyett médiumokat hívtatok volna).

Bónusz: ha tényleg van ott valaki, a srácotokra ígéretes jövő vár médiumként és reinkarnációs guruként :)

2015. nov. 18. 19:21
 6/18 anonim ***** válasza:
És ugyan miért vagy annyira az ásá ellen? A munka nem szégyesn, akár egy nő is megragadhatja az ásónyelet. Ne félj, nem harap!
2015. nov. 18. 20:01
 7/18 hausmeister válasza:
Apu helyében én azért haragudnék, ha Anyu csak úgy nekiugrana a járólapnak és a kádnak... :)
2015. nov. 18. 20:13
 8/18 anonim ***** válasza:

szerintem a médium meg hasonló kuruzslókat felejtsd el..a legtöbb tényleg csak kamus és ha netán van ott valami ök lesznek az elsők akik be**arnak....ha ott tényleg emberi maradványok vannak akkor azt ássátok ki elsö sorban és temetessétek el más hová és a pap hivása se rossz ötlet ..mert nem szabad a lelkeket bolygatni de ha meg nincsenek békében akkor viszont nyugalomra kell helyezni nem szabad a ház alatt hagyni a maradványokat...

bár ez attól függ ki mennyire hisz az ilyesmiben lehet semmi nem történik lehet a "kopogoszellem " cimű filmbe kerültők hát ki tudja :Daztán lehet semmi sincs ott csak valami kötömb vagy ilyesmi volt

2015. nov. 18. 20:16
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom biztosra, hogy van-e ilyen szerkentyű. Azt tudom, hogy van fém kereső, de én csont keresőről nem tudok. Megkérdezted a fiadat, hogy ki az a Kitti??? Nem lehet, hogy összekeveri Holló Kittivel? Például álmodta, hogy Helló Kittit elásták? :D
2015. nov. 18. 20:22
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
Kérd meg a szomszédot, hogy hívja ki a rendőrséget, mondván halott van a fürdőszobátokban elásva.Fel fogják ásni! Így a bontás, ásás költségét megspóroljátok, már csak újra kell rakni.Remélhetőleg a biztosító fizeti.
2015. nov. 18. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!