Teremtés-Történet?
Íme ízelítő a videóból,kíváncsi vagyok a a véleményetekre!:
De ha nincs isten akkor az életnek se lenne semmi értelme!Pl:Az ember annyi embert ölhet amennyit akar ez nem maradhat büntetlenül,következmények nélkül.
Az életnek kell hogy legyen valami célja!
Nem lehet,hogy az ember fizikailag meghal és megszűnik létezni! (értelme nem lenne).
"De ha nincs isten akkor az életnek se lenne semmi értelme!Pl:Az ember annyi embert ölhet amennyit akar ez nem maradhat büntetlenül,következmények nélkül.
Az életnek kell hogy legyen valami célja!
Nem lehet,hogy az ember fizikailag meghal és megszűnik létezni! (értelme nem lenne)."
Nos. Tudd en nem vagyok hívő. És véleményem szerint nem isten az élet értelme teremtője.. Persze azt tanitjak a vallások h isten teremt stb 7 nap alatt. No de én felteszem a kérdést. Ha isten teremtett mindent, akkor a tudósok hogy állapíthattak meg többmillió éves fejlődési szakaszokat? Ha isten teremtette az embert. Akkor hogyan lettek a majmokból emberek? Ha isten csak ugy egy nap alatt megteremtette az állatokat, akkor hogyan tudták megállapítani h egy sejtből évmilliók alatt alakultak ki azon parányi élőlények melyek szintén tobb millió év alatt fejlődtek odáig h kimásszanak a vízből es lfogytathatnám az evolúció ezen részét. Ha isten teremtett mindent, akkor miért nem ezt tanitják az iskolákban az evolúció kifejlődése helyett?
Az életet senki sem kérte, magától alakult ki, s ennek értelmévé lett a tanulj dolgozz, élj meg amiből tudsz . Ahogy az ősemberek gyűjtögettek ugy kialakult a kereskedelem a pénz a munka a szabályok ,törvények a béke miatt, igy tartunk ott ahol. Igen. Az élet ilyen szempontból értelmet nyer. Az más kérdés h halal utan mit hogyan s miért. De értelme mindennek van még ha nem tudjuk mi is. Az h sokan ölnek, v sem nem istentől függ. Nem azért nem meri sok ember mert fél h pokolra jut v mi hanem a törvények miatt. Ezért vannak, hogy rendbetartsák az emberiséget amennyire lehet, hisz hol lennénk ezek nélkül?
Nem vagyok én se hívő,csak szeretném a kérdéseimre megtalálni a választ pl:honnan jöttünk-hová-megyünk,a szenvedések valódi célja mi?
Szerintem egy egész élet kevés lenne hogy az ember kitapasztalja ,hogyan működik a világ mindenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!