Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Teremtés-Történet?

Tranceman kérdése:

Teremtés-Történet?

Figyelt kérdés
Teremtés-Történet

#Teremtés-Történet
2015. nov. 17. 18:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Stephen Hawking: Nincs Isten, senki sem teremtette világot? Kíváncsi lennék a véleményetekre!
2015. nov. 17. 18:17
 2/17 A kérdező kommentje:

Íme ízelítő a videóból,kíváncsi vagyok a a véleményetekre!:

https://www.youtube.com/watch?v=GAVF0eR0QDs

2015. nov. 17. 18:21
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk. A nagy bumm egy elmélet, ami ellentmond az energiamegmaradás törvényének.
2015. nov. 17. 18:29
 4/17 A kérdező kommentje:

De ha nincs isten akkor az életnek se lenne semmi értelme!Pl:Az ember annyi embert ölhet amennyit akar ez nem maradhat büntetlenül,következmények nélkül.

Az életnek kell hogy legyen valami célja!

Nem lehet,hogy az ember fizikailag meghal és megszűnik létezni! (értelme nem lenne).

2015. nov. 17. 18:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Tudok mindenkinek ajánlani egy Spirituális hang anyagu oldalt,itt sok hasznos információt megtalál az ember!
2015. nov. 17. 18:49
 6/17 A kérdező kommentje:
2015. nov. 17. 18:50
 7/17 anonim ***** válasza:

"De ha nincs isten akkor az életnek se lenne semmi értelme!Pl:Az ember annyi embert ölhet amennyit akar ez nem maradhat büntetlenül,következmények nélkül.

Az életnek kell hogy legyen valami célja!

Nem lehet,hogy az ember fizikailag meghal és megszűnik létezni! (értelme nem lenne)."

Nos. Tudd en nem vagyok hívő. És véleményem szerint nem isten az élet értelme teremtője.. Persze azt tanitjak a vallások h isten teremt stb 7 nap alatt. No de én felteszem a kérdést. Ha isten teremtett mindent, akkor a tudósok hogy állapíthattak meg többmillió éves fejlődési szakaszokat? Ha isten teremtette az embert. Akkor hogyan lettek a majmokból emberek? Ha isten csak ugy egy nap alatt megteremtette az állatokat, akkor hogyan tudták megállapítani h egy sejtből évmilliók alatt alakultak ki azon parányi élőlények melyek szintén tobb millió év alatt fejlődtek odáig h kimásszanak a vízből es lfogytathatnám az evolúció ezen részét. Ha isten teremtett mindent, akkor miért nem ezt tanitják az iskolákban az evolúció kifejlődése helyett?

Az életet senki sem kérte, magától alakult ki, s ennek értelmévé lett a tanulj dolgozz, élj meg amiből tudsz . Ahogy az ősemberek gyűjtögettek ugy kialakult a kereskedelem a pénz a munka a szabályok ,törvények a béke miatt, igy tartunk ott ahol. Igen. Az élet ilyen szempontból értelmet nyer. Az más kérdés h halal utan mit hogyan s miért. De értelme mindennek van még ha nem tudjuk mi is. Az h sokan ölnek, v sem nem istentől függ. Nem azért nem meri sok ember mert fél h pokolra jut v mi hanem a törvények miatt. Ezért vannak, hogy rendbetartsák az emberiséget amennyire lehet, hisz hol lennénk ezek nélkül?

2015. nov. 17. 19:05
 8/17 anonim ***** válasza:
És kérdem én, hol van az isten mikor nagy szükség lenne rá? Miért nem jön helyre rakni a mostani dolgokat? Vagy amikor látta miből mi lessz miért nem jott intézkedni? Isten nem létezik.
2015. nov. 17. 19:08
 9/17 anonim ***** válasza:
Persze arról se tud senki h vajon ha isten teremtett minket stb akkor őt vajon ki , v hogy jött létre, s mivel jézus a fia, ki isten szeretője, jézus anyja? Es o hol van ? Ja persze Mária... Ez is egyakkora kamu h csakna. Le lehet pontozni engem ezért de kivancsivagyok histen hogyejtette máriát teherbe ha isten le se jön aföldre, es hát tudjátok h egy ember születéséhez mi kell. Xd csak ugynem lehet belevarázsolni valakit valakibe
2015. nov. 17. 19:15
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok én se hívő,csak szeretném a kérdéseimre megtalálni a választ pl:honnan jöttünk-hová-megyünk,a szenvedések valódi célja mi?

Szerintem egy egész élet kevés lenne hogy az ember kitapasztalja ,hogyan működik a világ mindenség.

2015. nov. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!