Mit gondoltok az ILLUMINATI-ról?
Ugyanazt, mint a hasonló csoportokról, úgymint:
- Hófehérke hét törpéje,
- Ali Baba 40 rablója etc.
Azt, hogy a sötétség nagy, de még jó, hogy van ahol világítanak:♤
Amúgy meg semmit. Babonás bolondok irracionális képzelgéseivel nem lesz szebb a világ.
Az élet elettünk van és nem a háttérben zajlik.
Azt, hogy egy magyarországi kispolgár, mint én vagy te, kérdező, semmit sem fog ezekről tudni.
Csak azt amit a netes meseoldalak, állítólagos igazságként leírnak, aki meg még hisz a mesékben az el is hiszi.
Konkrétan engem nem az a kérdés foglalkoztat, hogy ILLUMINÁTUSOK, ILLUMINÁTUS REND van-e, teljesen el tudom képzelni, hogy van olyan csoport amelyik mindannyiunk felett gazdasági, politikai stb. hatalmat akar gyakorolni ( vagy már teszi is).Amiért személy szerint haragszom és ide regisztráltam , hogy helyesbítsem:az ILLUMINATI az az ILLUMINÁTUS szó (lat.) többes száma. Nem kéne egyes számban így használni. Most ment a Lara Croft... a TV-ben és "sírógörcsöt kaptam", hogy a szinkron és a lektor-funkció már olyan mértékben nem működik, hogy egyszerű idegen szavakat , de akár magyart is, helyesen használjunk. Sajnos nem csak ez az eset van, hanem tömegével.. és a gyermekeinket a nyelvhasználat torzításával oltogatjuk.
Szóval "Illuminátus" ="Illuminátus"; "Illuminati"= Illuminátusok ! Gray's Klinika nem egyenlő Grace Klinika ellenben = Gray-féle Klinika azaz Gray-ék Klinikája másképp "GRAY KLINIKA" ! Mert pl. a tisztelt műfordítók már itt leragadtak !:-) Éppenséggel nem nézem, a sorozatot , talán épp az igénytelen fordítás miatt SEM ! feldedr
Korlátlan, gátlástalan fasiszta hatalom, ami nem tisztel se Istent, se embert, se törvényt. Elmebeteg bűnözők, akiknek senki és semmi se számít.
Olyan hatalmuk van, amivel jobbá tehetnék a világot, ehelyett arra használják a hatalmukat, hogy tönkretegyenek és elpusztítsanak mindent a Földön.
Szégyenletes a viselkedésük, akárcsak a puszta létük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!