A Mennyországban vagy a Pokolban vannak többen?
Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 14:47
1/9 anonim válasza:
A földi pokolban (Arábia, Afrika, Dél-Ázsia, Dél-Amerika) többen vannak, mint a földi mennyországban(USA, Nyugat-Európa), ezért én a pokolra szavazok.
4/9 anonim válasza:
legtöbben a metróban vannak hétköznap...
5/9 anonim válasza:
Nemsokára megnézem neked, azt nem tudom még, hogy melyik helyre kerülök, de bárhova is, majd üzenek a mennyiségi adatokról.
6/9 anonim válasza:
Jómagam nem akarok a Mennyországba kerülni, mert:
- állandóan parízer, mert egy személyre nem főznek;
- minden ismerősöm a Pokolban;
- a Biblia szerint [Ján. jel. 8.] ott nem lehetnek nők.
(Közvetett bizonyíték, ez szerint a harsonák megszólalása után a Mennyországban CSEND lesz...)
.
Következmény: bár csábító a Mennyország, de az emberek nem élnek olyan példás életet, hogy oda kerüljenek, ezért a Pokol zsúfoltabb!
7/9 anonim válasza:
:) A mennyországban, mivel a pokol üres. (Isten mindenkinek megbocsát)
8/9 anonim válasza:
Aki kéri, annak igen :)))
Mellesleg nő vagyok magam is, de nagyon hallgatag fajta, úgyhogy nem hinném, hogy a mennyben ne lennének nők is :))
9/9 világvége1 válasza:
A pokolban összehasonlíthatatlanul többen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!