Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudok "megtanulni"...

Hogyan tudok "megtanulni" ébren álmodni?

Figyelt kérdés
Már 2-3 alkalommal sikerült, de igazából bármilyen hülyeséget is álmodok, akkor sem esik le hogy az nem a valóság. Már olvasgattam ilyenekről, hogy pl.: ha megpróbálod felkapcsolod a villanyt, és nem sikerül, abból rá lehet jönni, hogy álmodsz. Valahogy erre rá lehet "gyúrni" valahogyan? És ha egyszer sikerült, akkor nagyobb az esélye annak, hogy máskor könnyebben rájövünk?
2015. okt. 28. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Állítólag sok gyakorlással meg lehet tanulni, a lényeg, hogy el kell sajátítani, szokássá kell tenni, hogy eszedbe jusson a "most álmodom" gondolat. Vagyis szuggerálod magadban, hogy "ez egy álom", hiába nem az. Így a szokás idővel az álmaidra is kihatással lesz, akkor pedig nyert ügyed van.

Nekem ritkán fordul elő, hogy álomban megsejtem, hogy álmodom, ilyenkor a klasszikus magamba csípek módszer bizonyosságot ad, aztán jöhet a móka (jedi erők és repkedés). :) De a szuggeráláshoz túl lusta voltam, pedig még az asztal képernyőre is kiírtam, hogy emlékeztessem magam, idővel már átsiklott rajta a szemem. Szóval az elmélet egyszerű, a gyakorlat nem az.

2015. okt. 28. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Itt egy csomó módszerről írnak: [link]
2015. okt. 28. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A Schweigen módszerrel.
2015. okt. 29. 03:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok tudatmódosítót használsz.:D Másképp ilyen mem lehetséges, max. ha nagyon sokáig (2-3 napig) nem alszol egyhuzamban. Olyankor megáll az agyad 5 másodpercenként és mikroálmokat produkál. Olyankor valóban olyan mintha ébren álmodnál. De ezt tudatosan előidézni, ezen körülmények nélkül szinte biztos, hogy nem kivitelezhető.
2015. okt. 31. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!