Hisztek benne ha valaki rosszat, fájdalmat okoz nekünk azt vissza kapja majd az élettől?
Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 22:06
1/13 anonim válasza:
Abban hiszek, hogy helytelen és nem szabad figyelmen kívül venni.
2/13 Missi_Key válasza:
Nem.
az élet pont szarik rád. ha bosszút akarsz csináld saját kezűleg. vagy felejtsd el. sokszor a mellőzés fájdalmasabb minden bosszúnál :D
3/13 anonim válasza:
Nem fogja visszakapni. Miért kapná? A karma egy humbug.
4/13 anonim válasza:
Nem az élettől kapja vissza. A karma nem sorsszerű, hanem abszolút logikával rendelkező jelenség. Ha te bosszút állsz, akkor visszatér hozzá az, amit tett. De egyúttal az ő oldalára dől a mérleg, és rá kerül a bosszúállás sora. Ez gyakorlatilag a végtelenségig mehet. Ha nem adod vissza, amit kaptál, de a haragot, gyűlöletet, egyszóval a sérelmet nem adod fel, nem engeded el, akkor a karma sem szűnik meg. Itt jön képbe a reinkarnáció. Ha ebben az életben nem adod, vagy adhatod vissza, vissza fogod egy elkövetkezőben. Csak ott már elvész az emlékezet, egyikőtök sem fogja tudni, miért történik. Így még inkább bosszút akar állni az, akin te végül is csak bosszút álltál. Minden karma ilyen alapon működik. Nem sors, nem véletlenszerű emberek véletlenszerűen tett dolgai, hanem sima, egyszerű adok-kapok. Ez csak akkor szakad meg, ha valaki felfogja a történteket, de közömbös marad, nem táplál ellenszenvet a másik iránt. Ez az, ahol az ember szabad akarata valójában érvényesülni tud.
6/13 anonim válasza:
#4:
>A karma nem sorsszerű, hanem abszolút logikával rendelkező jelenség.
Akkor, ha fogalmad sincs róla, hogy mi az az "abszolút" és "logika". Akkor igen.
7/13 anonim válasza:
Nem.
Nem hiszek semmiben sem.
Visszakapja. Az is lehet következő életében( gondolj olyanokra akiket 5 éves koruktól erőszakolnak és lelki terrorban tartanak évekig).
Ne élettől kapod vissza hanem karmikus energiáid miatt keletkeznek hozzád oly szituációk, stb. Logika.
8/13 anonim válasza:
Nem tudom,ezen még nem gondolkodtam. De nem bannam ha egyesek visszakapnak azt amit adtak..
9/13 anonim válasza:
Pontosan értem mindkét szó fogalmi értékét. Nem véletlen használok szavakat, nem azért, hogy túlzással próbáljak hitelesebbnek tűnni. Simán csak azért, mert ez a fogalom takarja amit gondolok. Attól hogy valaki nem érti a karmát, az még ugyanúgy logikusan, és következetesen fog működni minden esetben. Ha lennének kivételek, az egésznek nem lenne értelme.
10/13 anonim válasza:
igen, de abban jobban hiszek, hogy jobb, ha én adom neki vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!