Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Testkilépéssel el tudnám...

Testkilépéssel el tudnám érni, hogy eljussak a Neptunuszra?

Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 15:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
Válaszolok. Bár a második kommentem nem a te kérdésedre ment, ez igaz. Az információt az első tartalmazza.
2015. okt. 20. 17:28
 12/23 Fingkirály ***** válasza:
Miért akarsz te odamenni? Rohadt hideg és sötét van, rettenetes nagy szelek fújnak, valamint az egész csak hidrogén meg héliumgázból van, valamint metán- és ammóniajégből, tehát kemény bűz is terjeng az egész bolygón, az egész egy nagy fagyott fingfelhő :)
2015. okt. 20. 17:39
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem csak gáz, a magja vasból van.
2015. okt. 20. 17:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Testkilépéssel? Inkább foglalkozz testépítéssel :D
2015. okt. 20. 17:56
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

Hát..7 éve foglalkozok ezzel. Nem lehetetlen, csak sokat gyakorolj...Először ne is számíts rá, hogy sikerül, amint oda kerülsz, annyira meg ijedsz az egésztől, hogy rögtön visszajösz. De sok gyakorlással el érheted!

UI: A kedves ,,Állj le a drogról''-nak mondom, hogy ez egy létező dolog. Rohadtul nem vagy vicces a sz*ros troll kommentjeiddel. Ha nem értesz valamihez, sőt, még arra sem veszed a fáradságot, hogy mások hitét tiszteletben tartsd, akkor eredj házit írni, mert bizonyára még nem vagy felnőtt..

2015. okt. 20. 18:49
 16/23 anonim ***** válasza:
24%

15

Az még oké, hogy te elhiszed, hogy testkilépel, vagy mi a fene, de az, hogy másokat is a baromságaidra buzdítasz, hát ez már nonszensz.

2015. okt. 20. 18:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem mert a fonál visszaránt, olyan messze nem juthatsz.
2015. okt. 20. 19:14
 18/23 anonim ***** válasza:
91%

A kérdésre válaszoltam. Nem buzdítottam senkit. A kérdése alapján ő is hisz benne. Az emberünknek meg csak annyit mondtam, hogy ne trollkodjon..Ugyan azt csinálja, sőt,rosszabbat, ő nem buzdít, hanem kigúnyol azért, mert olyanban hiszünk, amiben ő nem.

Mellesleg nagyon szkeptikus voltam ezzel kapcsoltban én is. Ha valaki sellőkről meg boszikról kezd el beszélni én is csak annyit teszek, hogy el ejtek egy halk ,,hülye''t és tovább megyek. De amire(Mint pld. erre is.) tényeket és bizonyítékokat mutatnak, kipróbálom és tényleg sikerül, akkor már hiszek benne ha tetszik a magadfajta trolloknak, ha nem...

2015. okt. 20. 19:14
 19/23 A kérdező kommentje:

Én semmit nem szívtam.

Volt már pár testkilépésem.

És alapjába véve is, ha választanom kéne; inkább hiszek hülyeségekben, mint ti, akik nem tudjátok azt se hogy mennyi mindent nem tudtok...

2015. okt. 20. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:
A Neptunusz magja nem valószínű, hogy vasból van. Lehet hogy tartalmaz némi vasat plazma, vagy folyadék állapotban, de a nehéz elemek a belső bolygókban maradnak, míg a könnyű elemek nagy része a külső gázbolygókba épül be. Ez azért van, mert amikor a csillag tömege eléri a kritikus tömeget, és elindul a hidrogénfúzió, a keletkező energia a könnyebb elemeket a porkorong külső területeire sodorja, míg a nehezebb elemek, mint a vas közelebb marad a csillaghoz. Ennek persze sok köze nincs ahhoz, hogy nem lehet OOBE-el elérni a Neptunuszt. Az sokkal inkább annak köszönhető, hogy az emberi szellem és lélek a földön alakult ki, ezekhez a körülményekhez alkalmazkodott, nem valószínű hogy egy olyan idegen környezethez alkalmazkodni tudna.
2015. okt. 20. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!