Az állandó rossz kedvet, negatív hozzáállást okozhat egy rosszindulatú átok?
Ez ahogy elmondod inkább csak lehangoltság. Erősebb. Próbálkozz citromfűteával kezdetnek. Ha az alvással is gondjaid vannak, esténként egy kis csésze komló, vagy levendulateával is nyugtathatod magad. A citromfüvet reggel idd. Ízesíteni egyiket sem szabad.
A másik módszer, hogy ha serkented magad, növeled a vitalitásod. Ezt elérheted ginzeng teával. Ezt csak óvatosan, kis csészével reggel. Ezt is tisztán, ízesítés nélkül. Ha lehet csak hétköznap fogyaszd, hétvégén hagyj szünetet. Ez elég erős növény.
A két növény ellentétes hatású, de nem tudom, hogy szorongás, depresszió, vagy lassú anyagcsere, és a vitalitás hiánya e a problémád, mert amit mondtál mindkettő lehet. A szorongásra jó a citromfű, levendula, és alváshoz a komló, a levertségre, vitalitás hiányára pedig a ginzeng.
Nézz utána, hogy milyen pszichés, és fizikai tüneteket produkálsz. Az interneten is sokat írnak róla. Ha összeszeded mi minden illik az állapotodra, könnyebb lesz keveréket ajánlani. Igazából azok a hatékonyabbak, nem az egyesével adagolt növények.
Állítólag az orbáncfű tea is jó, de sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni.
Meg szerintem a meleg kamilla tea mézzel mindenre jó.
Ha másra nem, "hangulatnak".
Pl. ezt érdemes olvasni kipróbálni:
Okozhat, de ezt én inkább a "saját" átkodnak nevezném.
Csak törj ki belőle.
Engedd hogy szeressenek, te is mutass egy kis szeretetet mások felé.
Élj optimistán és mindenben a jót keresd.
És akkor ahogy te viszonyulsz a környezetedhez, azt kapod vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!