Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az élet ritmus és mozgás?

Az élet ritmus és mozgás?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 22:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
bármilyen tánc lehet, a lényeg a zene, a mozgás spontán jön
2015. okt. 4. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Mutatsz példát?
2015. okt. 4. 15:25
 13/18 A kérdező kommentje:

úgy érted, zenét mutassak?

tudod, ízlések és pofonok ..

tényleg fontos,hogy engem milyen zene inspirál önfeledt táncra?

2015. okt. 4. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi mást mutathatnál még, ami érdekelhet? Persze amit csak akarsz:) Jöhet bármi, olyan is amiről úgy véled, hogy nekem nem tetszene valamilyen rejtélyes okból kifolyólag...

Érdekel, hogy mit szeretsz.

Meg egyébként is nyitott vagyok a zenékre.

2015. okt. 4. 15:40
 15/18 A kérdező kommentje:

az is eszembe jutott, hogy táncolnál velem egy jót .. :)

és még akár ez is összejöhet .. :)

altestet döngető, változatos, ritmusos, dallamos, az egész testet átjáró hangos zenétől vesztem el teljesen a fejem és csak táncolok

ez lehet bármi, de elsősorban rock, latin, pop

:)

2015. okt. 4. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Jó lenne talán egy picit azt a felsőtestet is megdöngetni, nem? :)

Amúgy jó neked, hogy el tudod veszíteni a fejedet. Nekem azt hiszem ital után sem sikerülne. Csak ha nagyon be...:szóval beverném valamibe a fejem és repülne pl. (de ha beverném, lehet te táncolnál kicsikben a fejem fölött körbe-körbe, miközben csorog a nyálam és értelmesen bambulok).

Ja és biztos nagyon ügyesen táncolsz. :P (a lényeg viszont, hogy jól érzed magad).

"az is eszembe jutott, hogy táncolnál velem egy jót .. :) "

A tánc ellen nem nagyon van kifogásom, bár azt hiszem velem a szakadék szélén táncolnál inkább. De aranyos gondolat volt.

A zenék közül talán a legjobban a Stratovarius tetszett, viszont legjobban táncolni a második vagy harmadik zenére lehet, azt hiszem. Így első hallgatásra.

Bár a harmadik zenén először meglepődtem kicsit, mert azt hittem az x-akták zenéje lesz és csak néztem, hogy most mi van:D

Köszi, hogy megosztottad velem. Jó ízlésed van neked is;)

https://www.youtube.com/watch?v=fADPM7DFtq8&t=184

2015. okt. 4. 19:42
 18/18 Ozmium42 ***** válasza:
Sok dolognak van ritmusa, és mozog, ami nem él. Ezért nem elégséges az életet annyival definiálni, hogy "ritmus és mozgás". Az ereszről csepegő víz is ritmus és mozgás, mégse élet.
2015. okt. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!