Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megszédültem mitől lehet?

Megszédültem mitől lehet?

Figyelt kérdés
a korona csakrámra akartam koncentrálni és miközben becsuktam a szemem és annak irányába néztem (tarkóm felé 5 cm-rel) megszédültem ez mitől lehetséges?
2015. okt. 2. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Te vagy a kiválasztott
2015. okt. 2. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
A koronacsakra a fejed tetején van. Ott ahol gyerekkorodban a kutacsod volt. A tarkódon nincs fő csakra, a koronacsakra főleg nem ott van.
2015. okt. 2. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:
arra gondolok csak nem sikerült megfelelően megfogalmazni
2015. okt. 2. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor az azt jelenti, hogy egyfelől ne nézz abba az irányba koncentráció közben, ne is csukd be a szemed, hanem nézz előre, és így összpontosítsd a figyelmed a fejtetőre. ne egy pontba összpontosíts, hanem a teljes fejtetődre, és az összpontosításodat hangold össze a légzéseddel. Belégzéskor összpontosíts, kilégzéskor hagyd ellazulni. Így nem fogsz szédülni, ha nem betegség miatt szédültél meg.
2015. okt. 2. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Estnem lettél bandzsa?
2015. okt. 21. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!