Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valami furcsa történt velem...

Valami furcsa történt velem hajnalban, nem mondom azt, hogy szellemet láttam de még is akkor mi lehetett az és mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Ma hajnalban felébredtem,hogy valami nyomja a hasam először azt hittem,hogy a kutyám az, elkezdtem mocorogni és szólni,hogy menjen arrébb de aztán észrevettem,hogy a kutyám a lábaimnál fekszik mert véletlen belerúgtam.

Még mindig éreztem a nyomást a hasamnál, kinyitottam a szemem és láttam egy alakot egy férfi alakot. Fehér szemei voltak és mint ha ült volna mellettem és az egyik kezével a hasamhoz ért volna. Nagyon meglepődtem jó pár másodperig figyeltem és,hogy nyomja a hasam. Mondtam,h ez fáj és bebújtam a takaró alá. Utána meg eltűnt. A fájdalmat még mindig érzem de nem olyan nyomás szerűen.

Az az érzés olyan volt mint ha elkezdene nyomni valaki egy pontot és egy idő után már roppant kellemetlen sok idő után meg már fáj is.

Válaszokat előre is köszönöm. Hozzá tenném nem néztem semmi olyan jellegű filmet és nem is éltem semmilyen szerrel ami miatt hallucináltam volna.

2015. szept. 29. 12:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hm, érdekes.Egyszer valami testen kívüli állapotban láttam az ágyam szélén ülni egy kék fénnyel körbevett fiatal férfit....

Később megjelent pár különös álmomban.Egyikben a hasamat nyomta és közben mondogatta, hogy "felejtsd el", mintha hipnotizálna, ki akarna törölni valamit az emlékezetemből.Aztán egy későbbi alkalommal valami alvásparalizis féle lehetett,mielőtt felébredtem, valami puha tárggyal, amit egy szép nagy madártollnak éreztem, olyanfélével simogatta a szemem és szintén mondogatta hogy felejtsek el valamit.

Amikor a valóságban láttam az ágyamon ülni, nekem is feltűnt hogy különös s szeme, bár ennek nagyon gyönyörű, kék szeme volt, de semmiféle érzést nem tükrözött, mintha csak keresztülnézne az emberen.De ez egy nagyon szép "lény" volt.

2015. szept. 29. 18:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Az nagyon komoly lehetett. Beszéltem egyik ismerősömmel erről szerinte egy lidérc lehetett.
2015. szept. 29. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem szoktam ilyeneket mondani, de ez szerintem ez tényleg egy szellem lehetett. Valakid, aki meghalt a közelmúltban?
2016. jan. 31. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!