Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lesz világvége 2015. 09.22-28 án?

Lesz világvége 2015. 09.22-28 án?

Figyelt kérdés

Aszteroida becsapodást irtak hogy elpusztitja az emberiséget.

Mert egy aszteroida becsapodása igaz lehet,megtörténhet!

Dehogy az egész emberiséget kipusztitja??

Igaz amit irtak vagy nem??

2015. szept. 20. 18:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
De ha nem hiszed el amit mondok: [link]
2015. szept. 21. 19:07
 22/28 anonim ***** válasza:
"Ők nem tévedhetnek?" és miből veszed, hogy azok az emberek akik híresztelik, ők igazat mondanak? Tessék, itt ez az én kérdésem, olvasgass benne egy kicsit... http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__7222..
2015. szept. 21. 19:08
 23/28 A kérdező kommentje:

Ezeket már 100-szor végig olvastam!

Majd csak akkor hiszem el hogy nem jön amikor tul vagyok azon a napon. ha becsapodna akkor előre is milyen következményei lennének ugy értem hogy irtad vagy valaki irta hogy már június vagy július nem tudom 7 -én már elkezdödött volna de mégis mi???

2015. szept. 21. 19:13
 24/28 anonim ***** válasza:
Maga a világvége folyamat kezdődött el állítólag júl. 7-én, és eddig kellett volna tartson, holnap durvult volna be állítólag, de ne aggódj, semmi erre utaló jel sincs... de és most csak úgy kérdem?! Ha a NASA el is számolta volna magát azzal a meteorral, miből veszed, hogy az összeesküvés elméletgyártóknak igazuk van? És ne felejtsd! Nem ez az első világvége, 2011 máj. 21-én és okt. 21-én is volt vmi apokalipszis, úgy ahogy 242 másik alkalommal: [link] látod? Szinte minden évben volt világvége, de miért is? A pénzért... Ne aggódj, 99% az esélye hogy nem lesz semmi!
2015. szept. 21. 19:26
 25/28 A kérdező kommentje:

De mivan ha most ez más! Ha most tényleg megtörténik.

Na mind 1 majd holnap megtudom.

2015. szept. 21. 19:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Tudod mit, írj privibe ha még élsz! :)
2015. szept. 21. 19:36
 27/28 FüligJimmy88 ***** válasza:

Akkor ha holnap tényleg megtörténik, fizetek egy sört mindenkinek. Kettőt. De komolyan. Gondolkozz logikusan: Egy akkora meteor, ami már bajt csinálna, csak ehhez a naprendszerhez képest akkora, mint mondjuk egy porszem a Földhöz képest. Most akkor tegyük fel, hogy az a porszem valahol Csepelen sodródik a kora őszi szélben, a mi bolygónk pedig valahol az olasz tengerparton egy homokszem-csak hogy a méretarányok is stimmeljenek, meg azért az mégsincs olyan nagyon messze. Szerinted mekkora rá az esély, hogy valaha is találkoznak? Van, de az "1:" után akkora szám jön, hogy a nullasor befordul a sarkon.

Ha meg mégis eltalálna, akkor meg mi van? Egyszer úgyis meg kell halni. Nem lehet sokkal csúnyább halál mint mondjuk egy autóbaleset, legfeljebb idegesítőbb, mert közben még sikoltozna is mindenki... Mintha attól jobb lenne...

2015. szept. 22. 22:38
 28/28 ironhide12 válasza:
Egyszer tuti lesz világvége de nem kell félni biztosan nem most lesz .
2015. okt. 18. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!