2015 Szeptember 09.22-én lesz világvége?
Ne félj! Semmiféle világvége nem lesz. Én keresztény vagyok, és a Bibliát 100%-osan megbízhatónak vélem. Tele van próféciákkal, és eddig mindegyik megbízható volt. 100%, hogy nem semmisül meg az emberiség most, ne félj!
Az más kérdés, hogy egy nagyobb korszakváltás előtt állunk, és egy jelenbeli IDŐSZAKVÁLTÁS történik, de nem aszteroida miatt. A népvándorlás alapozza meg a következő időszak legnagyobb problémáját.
Van néhány szeptemberi esemény, amire oda kell figyelni, de az aszteroidás történet szinte kizárt.
Igen, vannak elméletek, hogy hogy fog a Föld elpusztulni/ emberiség kihalni. Ne parázz be, egyik sem a közeljövőben van! :) Van rá esély, hogy becsapódik valami a Földbe és még sok minden megtörténhet. Néha, néha egy aszteroida elég közel repül el a Föld mellett.
Ha tudnának is valamiről, hogy becsapódik, lehet nem árulnák el, így mellesleg megjegyezve
Én nem vagyok egy nagy hívő ember, de nem is mondom azt, hogy nem hiszek semmiben, de nálam a Biblia teremtés története megbukott, így arra biztos nem alapoznék. ÉS felmerül a kérdés, hogy a többi vallással mi a helyzet? A Bibliát is emberek írták, ahogy a többi vallás könyveit /alapjait -ha még le se voltak írva (régen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!