Lehet elfog jönni a világvége? (Szeptember 22-28? )
Sokat hallottam kisbolygó méretű aszteroidáról...
(Meg hallottam Illuminati sátánistákról, agykontroll stb... ez most nem tudom hogy lényeges-e)
Lehet, de nem számít. Én eddig több, mint egy tucat világvége-jóslatot éltem át úgy, hogy semmit sem vettem észre belőle.
De, hogy ne maradj élmény nélkül: majd gyűrj fel egy szőnyeget, boríts fel egy-két széket, vágj földhöz csorbult csészét, tányért, esetleg, óvatosan lökd meg egy kicsit a függőcsillárt. Hangulatfokozóként kiabálhatod, hogy "Jajj nekem!".
Csúszik? Múlt héten még szeptember 21 volt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__6972..
Igen én is olvastam a szeptember 21-et...de én sok videóban 22-28-at láttam meg olvastam....
Valaki (egy videós) azt mondja hogy ez Július 7.-én fog kezdődni (Hogy mire gondolt nem tudom mert angolul volt és még hadart is!)
Az ezósok:
Igen, jön a világvége, a reptoidok összefogtak a krixkraxiakkal, lumbulábiakkal, poloskoidokkal meg a glükokortikoidokkal, és egy HATTTTALMAS flottával elindultak hogy gyarmatosítsák a Földet és lelézerágyúzzák az emberiséget, jaj nekünk, fussunk, meneküljön mindenki szerte-szana stb.
A hivatalos verzió:
5 milliárd év múlva a Nap felfúvódik vörös óriássá és szénné égeti a Földet.
XXYD!
Azt sem mondta a NASA, hogy közelben halad el. Azt sem mondta, hogy elhalad egyáltalán akkor egy kisbolygó. A NASA annyit mondott, hogy kitalálció ez a szeptemberes világvége, nincs mitőo félni. Jah meg ha világvége lenne, akkor azt már évekkel ezelőtt jelezné a NASA, mert olyan fejlett a technika, meg hát egy aszteroida semmiség a mai technikának, több módszer is van, amivel el tidnák hárítani, vahy elpusztítani az aszteroidát, csak olvassatok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!