Lehet elfog jönni a világvége? (Szeptember 22-28? )
Figyelt kérdés
Sokat hallottam kisbolygó méretű aszteroidáról...
(Meg hallottam Illuminati sátánistákról, agykontroll stb... ez most nem tudom hogy lényeges-e)
2015. jún. 29. 10:18
11/14 anonim válasza:
Igazad van, nem tudom miért írtam azt hogy a NASA azt mondta h a közelben halad el, tegnap olvastam h a NASA még csak nem is tud semmilyen kisbolygóról...... amúgy kérdező, ez most neked fog szólni: a 6. pontba azt írtad h egy videós azt mondta h Júl. 7.-én fog elkezdődni...... semmi nem történt azóta, úgyhogy ennyit erről!
12/14 anonim válasza:
Bocsi, nem a 6.-os hanem a 4.-es pontba írtad.... de mindegy, nem volt semmi rossz Júl. 7.-e óta (kivéve az a nagy vihar) de annak ehhez semmi köze, az csak egy nagyobb hidegfront volt.......
13/14 A kérdező kommentje:
Igen de én ilyen sátánistákról is olvastam (Mert igazából tényleg 1-2 ezer irányítja a földet) Azok elpusztítanak mindenkit vagy rabszolgák lesznek... (Szerintem az első)
Ezért vagyok ilyen ILLUMINATI félő :S
2015. júl. 27. 15:29
14/14 anonim válasza:
Nem fogja semmi elpusztítani a Földet! Ezt a világvégét azért mondják, mert ha 4 vérhold van egymás után rövid időn belül akkorra rosszat mondanak általában, de ez nem igaz, legalább 1000 ilyen volt a történelem során! Amúgy meg tudod mióta mondanak világvégét? Kb.: az 1400-as évek vége óta, csak ugyebár akkor még nem volt internet meg stb.: és nem tudták terjeszteni a hülyeségüket... és azóta kb 500 világvége dátum volt, ez sem fog teljesülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!