Mániás, hogy ugyanazt a könyvet olvasom és nem bírom abbahagyni?
Figyelt kérdés
Van egy könyv (vallással, illetve némileg természetfelettivel kapcsolatos, azért írtam ide a kérdést).
Tavaly vettem meg. Elolvastam már kétszer és most megint el akarom olvasni, nem bírom letenni.
Egyszerűen olyan, mintha valahol magamat is látnám abban a könyvben, mintha az egyik karakter teljesen (majdnem) én lennék tulajdonságra. Nagyon megszerettem és azóta nem olvasok másat.
Ez baj, rögeszmémmé vált, vagy...?
Köszönöm a véleményeket és válaszokat.
2015. szept. 20. 13:59
1/7 Legoman válasza:
Szerintem nincs abból semmi baj, ha szeretsz egy könyvet olvasni.
Valószínű, hogy azért olvasod, mert érdekel a téma, és tetszik is. :)
2/7 anonim válasza:
Nem baj, nyilván valami nagyon dolgozik az olvasás közben benned, valami nagyon érdekessé teszi Talán jó lenne mégis egy kis szünet, valami más, és akkor, ha újra előveszed friss szemmel néznél rá.
3/7 anonim válasza:
Akkor lenne mániás, ha mindent elhanyagolnál az életedben csak azért, hogy olvashasd ugyanazt a könyvet.
4/7 anonim válasza:
Melyik az a könyv???? Ilyen lelkesedés láttán éno is akarom!! :-)
5/7 anonim válasza:
Én a jó filmeket és könyveket rendszeresen újranézem, újraolvasom.
6/7 anonim válasza:
Dehogy mánia.
Nekem több könyvem van amiket sokszor újra olvasok.:-)
Melyik ez a könyv?
7/7 anonim válasza:
Melyik ez a könyv? Engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!