Még most is kételkedtek az illuminati (avagy háttérhatalom) létezésében?
Justin Bieber az első számú kedvencük, ez tény: [link]
Csak nem valami intelligensebb rabszolgái vannak rejtett jellel a hátukon? [link]
Az ételek is tele vannak illuminátusi tevékenységgel, ez tény és való! Nézzétek csak meg: [link]
Léteznek sátánista sportszervezetek is, pl.: az NBA
És a rajzfilmeken keresztül is manipulálnak minket, ez tény: [link]
Na, még mindig kételkedtek a háttérhatalmak létezésében? Nem hinném, hogy ezek nem lennének elég meggyőzőek, nem?
Én mutatok jobbat :3
Imádják átmosni az agyunkat,és teleaggatni a rohadt kis szimbólumaikkal mindent. :'D
Tiszta illúzió ,amiben élünk. És akkor még azt mondjátok,magunk írjuk a sorsunkat. Hahha,dehogy.. Ők írják. Már gyerek korunk óta.. Nah,a Disney. A kis fedőcégjük. :3
Tudnék olyanokat mutatni, hogy összepisilnétek magatokat. :')
10-es... Kicsike dolog? xDD Hát nagyon nem.
Tévedésben élsz. Hatalmas tévedésben....Abban a tévedésben,amit Ők kreáltak neked. És ezt hogyan tették? Hát a médián keresztül. Mi máson?
Amúgy a kérdező linkjeit megnyitni tényleg nem érdemes. :'D
Szerintem poénra vette az egészet,de hidd el,nem az.
Nagyon nem az,basszus. :(
The kis feluletesen vizsgalodo cukorfalat <3 .
Vagod ugye, hogy az agyad okosabb nalad? Kapacitasanak meroen kis reszet hasznalod csak.. Ez nem titok.
Nos ,a draga agyad minden egyes kepet felbont, elemez. Azok a szimbolumok ott vannak ,feldolgozod oket, ott lesz elultetve az eszed tokjaban. Te persze ezeket nem veszed eszre. Terelik a figyelmed rola, de lathatod. Nem hiaba... Van ,aki ezekre felfigyel, van aki nem. A kepekben, amiket talaltam, ketelkedtem. Mondvan, biztosan megszerkeztettek oket.. Aztan az nap pont az a mese ment az egyik csatornan. Vegigneztem, boszen bamultam a kepernyot, es meggyozodhettem arrol, hogy az a rejtett motivum tenyleg ott van. .
Ha valaki pedig felhivja a figyelmed ezekre, inkabb orulj neki, hogy nem hulyen es babkent halasz meg.
Miert jo errol nem tudomast venni?? Ez igy megnyugtat?
Nemhiaba.. ,, Az ember 78 evig tanul, es ugy hal meg, hogy semmit se tud. "
Csupán már az írásból meglehet határozni,hogy itt tizenéveskék harcolnak foggal-körömmel az "Illuminati" mese igazáért. Nem fogok beállni a sorba,hogy elmagyarázzam,miért hülyeség ez az egész úgy, ahogy van. Én csak feltennék egy kérdést. Ha ti lennétek ennek a nagy és abra-kadabra ,titkos szervezetnek a tagjai,valóban hagytátok volna,hogy pár, átlag alatti intelligenciával rendelkező ember nem is,hogy tudomást szerezzen róla,mégcsak sejtsen is a dologról valamit? Ha ez tervben volna,akkor nem csak pupillás háromszögekkel szórakoztatnánk a közönséget,nem igaz? Elkezdenénk már nagyobb dolgokat is csinálni,hisz hogyha már látják a bugyit,nyúljanak is alá.( Elnézést az órmótlan viccért)
Én csak annyit akartam mondani,hogy az embernek sosem volt elég az,ami van.Szerettünk volna másban is hinni,repűlni,szellemekkel barátkozni. Az ilyesmi jópofa dolog,hisz kell egy kis "elvont gondolkozás" de ezt is csak mértékkel!
Nem szeretnék szivecskéket,sem nagyot néző "szmájlikat". Ez egy vélemény volt,bocsánat ha élek a szólás szabadsággal!
https://www.youtube.com/watch?v=jl9Cd2bWVgY
https://www.youtube.com/watch?v=kZY3FmZB23U
NEKI MINDIG HISZEK!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!