Még most is kételkedtek az illuminati (avagy háttérhatalom) létezésében?
Figyelt kérdés
Justin Bieber az első számú kedvencük, ez tény: [link]
Csak nem valami intelligensebb rabszolgái vannak rejtett jellel a hátukon? [link]
Az ételek is tele vannak illuminátusi tevékenységgel, ez tény és való! Nézzétek csak meg: [link]
Léteznek sátánista sportszervezetek is, pl.: az NBA
És a rajzfilmeken keresztül is manipulálnak minket, ez tény: [link]
Na, még mindig kételkedtek a háttérhatalmak létezésében? Nem hinném, hogy ezek nem lennének elég meggyőzőek, nem?
2015. szept. 19. 17:29
2/19 anonim válasza:
Ez most humor akart lenni?...bocsi, de nem nevettem.
4/19 anonim válasza:
Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon gyenge.
5/19 anonim válasza:
Én az vagyok 😈.. Haha nem , vicceltem . Igazából az Illuminatinak semmi köze nincs az okuktizmushoz . Ha háttérhatalomról van szó, fordulj Anton Szandor LaVey tanoncaihoz .. Ott van az igazi háttérhatalom , ahogy a 11 szabályt be kell tartaniuk : az egyik : légy kedves azzal aki kedves , ha valaki rossz hozzád, pusztísd el..
7/19 Agent J válasza:
#5 Te nemis vagy illuminátus, viszont én már akkor az voltam, amikor pelenkát viseltem és cumis üvegem volt. Emlékszem egész gyerekkoromban felvilágosult voltam, kivéve 12 és 13 év között, ugyanis azokra az évekre nem emlékszem. Én irányítom az illuminati rendet a GYIK-t, és még titeket is. ;)
9/19 Agent J válasza:
Ti nem tudjátok mi folyik körülöttek még úgy sem, hogy elmondom nektek. Én egy ügynökségnek dolgozok, akik irányítják az emberiséget és az egész univerzumot. Egyébként sokszor harcolunk a gonosz kis földönkívüliek ellen, ugyanis sokaknak elege van ebből a szervezetbőlés át akarják venni a helyüket, hogy irányításuk alá vonják az egész univerzumot, de eddig nem nagyon sikerült nekik. Igazából nincsenek szabad akaratotok, vegyetek példát 10-es válaszolóról.
10/19 anonim válasza:
Illuminatinak anyni hatalma van mint megnem született gyerekemnek.
Ők csak emberek egy csoportja. Mind bábu.
Egy linket sem nyitottam meg.
Ne ilyen kis dologban gondolkodj. Kit érdekel létezik-e, van-e hatalma, mi az stb. Oly annyira picike dolog...
Éld az életed és élvezd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!