Valaki tud segíteni? Leiírás alul!
Olvastam erről a pirokinézisről. Engem eléggé megfogott, és el szeretném sajátítani! Ha valaki jártas/tapasztaltabb ebben a dologban az írjon!
Jah és a szkeptikusok ne írogassanak baromságokat!
Miquel!
Mi a búbánatos istennyiláért nem értelmezed amit olvasol?
Én azt írtam hogy "A szkeptikusok ne irogassanak baromságokat!".
Ha valami tudományos vagy más dolgot akarsz ezzel a témával kapcsolatban irni azt szívesen elolvasom. De ha valami poénosnak tűnő baromságot akar az illető akkor ne is kezdjen bele mert nem vagyok rá kiváncsi!
Nme szívesen halgatom hogy klinikai este vagyok meg stb. mert nem vagyok az!
És mi a búbánatos nyilért képzeled azt hogy nem létezik ez a képesség?
Tudod amit leírtál ez a gyufás dolog hülyeség volt!
Ne ugy képzeld el a dolgot hogy én majd az ujjammal fogom megperzselni a grillnek valót! Ezzel inkább az a célom hogy magamat ismerjem meg belülről (azaz lélekben).
Ugyhogy a búbánatos istennyilába is értelmezd amit olvasol és ne támadd le a másikat ha esetleg valamit félreértelmezel!
Egyébként köszönöm a válaszokat! :)
Jah és hogy evolúciós szempontból mi értelme lenne? Hát az hogy nem kéne gyufaszálakat gyártani és nem kéne akkor erdőket írtan hogy valaki meggyujtsa a szutykos cigijét!
Mert a fák nem gyufaszálakra vannak hanem vannak jobb tulajdonságaik is pl.: A növények az széndioxidot használják az oxigént meg visszaadják,tehát megtisztítja ugymond a levegőt. Ha az ember házat épít belőle arra még azt mondom hogy oké!
m.youtube.com/watch?v=dqzcP8STeZE
hallgasd meg neked szól!!
A pirokinézisben tudok segíteni három lépésben.
1.lépés
Gyújts meg egy gyertyát,forditsd felé a tenyered, majd csukd be a szemed. Képzeld el ahogy a gyertya jobra-balra mozog. Ha ez megvan nyisd ki a szemed és próbáld meg a valóságban. Ha megy a jobra-balra mozgatás, próbáld meg azt hogy össze-vissza mozogjon(táncoló láng).Ha ez is jól megy mehet a második lépés.
2.lépés
Tedd a kezed a gyertyaláng mellé,ezuttal távolabb.Csukd be a megint a szemed,és most közelítsen a kezed a gyertyaláng felé és alugyon el ez már egy nagyon nehéz feladat.Ha ez megvan nyisd ki és úgy gyakorold amíg nem megy.Ha sikerült mehet a harmadik lépés
3.lépés
Most is tedd a láng mellé a kezedet és megint csukd be a szemedet.Most azt képzeld el hogy meggyúlik a gyertya.Ez már nagyon nehéz feladat lehet hogy egy hónapba is eltart,de próbáld meggyújtani a valóságban. Javasslom próbáld meg egy papírdarabbal mert az könnyebben meggyúlik.Könnyebben megy ha egy pontra fókuszász és azt próbálod meggyújtani és nem az egészet.
Remélem segített szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!