Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet a háttérben? Mit...

Mi lehet a háttérben? Mit érezhet?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm,akibe szerelmes vagyok.Mindig,amikor egymásra nézünk,aritmiát kap a szívem,ledermedek és mintha megállna az idő.Rajta is ezt látom,hogy megijed,ledöbben szinte.Látom a szemében,hogy valamit érez irántam.Aztán max. 1,5 másodperc után folytatódik minden a régi kerékvágásban,elkapjuk a tekintetünket.Miután ilyen jelentőségteljesen egymásra néztünk,nagy energialöketet érzek,és nagyon boldog leszek.Szinte egy bedrogozott emberhez hasonlítok olyankor.Aztán ha a közelemben van,szívinfarktus-közeli állapotba kerülök.Továbbá,amikor meghallottam először a hangját,olyan gyönyörű volt és olyan ismerős...Mintha ismerném őt régen.

Már leírtam egy másik kérdésben,hogy nagyon sok párhuzam,egyezés van az életünkben.Sok jelet kapok folyamatosan,hogy "jó helyen járok".Ezeket nem fejteném ki bővebben,mert hosszú lenne.

Szerintetek ő lehet az ikerlángom?(Utánaolvastam ezeknek a megérzéseknek,jeleknek,átéléseknek.Ott is írnak ilyenekről)A baj csupán annyi,hogy kapcsolatban van,és (nagyon) szereti a barátját.

De akkor is,mi lehet köztünk?

2015. szept. 12. 17:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jól írták: Nincs ikerláng. Ne gondold azt, hogy aki nem naiv hitrendszerre alapoz, az még nem érzett ilyet. Mi is éreztünk, csak tisztában voltunk, hogy mit érzünk.

És hahó, itt a való világ! Menj oda a lányhoz és beszéld meg vele a dolgot, ne tündérmesékre alapozz.

2016. márc. 27. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!