Hogyan öljek meg szellemeket és démonokat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 16:08
11/19 Kadamqq válasza:
A szellemeknek égesd el a csontjait, de előtte sóval alaposan hintsd le. A démonokat már keményebbek, állíts nekik csapdát és csak egy speciális késsel öld meg, vagy angyali segítséggel. Amíg ezek nincsenek meg csak mormold a mi atyánkat előttük,de vigyázz nehogy kinyírjanak :D
12/19 anonim válasza:
Szerintem mielött elalszol képzeld el magadat mindt egy fehér ninja aki energiával pusztítja őket és mondj imát magadban az ördög és a gonoszság ellen mert alvás közben találkoznak veled egy ismeretlen dimenzióban és az is lehet hogy valami üzenetet hoztak a túlvilágról figyeld a jövődet a jelenben és gondold át a cselekedeteidet! Amikor meg érzed hogy jelen vannak és zavarnak ne azt nézd hogy mi ez az érzés mikor egyedűl vagy vesd be a Tai Chi leckét mer olyankor meg nyílanak az energia központok és azokkal el tudod pusztítani a negatív és pozitív energiát egyben és akkor az egész tér megtisztúl a egyűt démonokkal elpusztítva. Attol függ hogy voltál e a mennyekben mert én találkoztam angyaldémonnal ami az óceán part homokjából emelkedett ki mária ruhájában sötét arcal piros szemekkel bal kezében egy jogar meg egy pajzs a jobbal kezével intett egy ujjal aztán mikor vissza értem a testembe látam az univerzumot az eget a felhőket a házam tetejét és villámcsapásokra meg zivatarra éberdtem fel. A tai chi az meg el pusztítja őket mert energikus és meditatívv módosúlt tudat állapotban lévő transz technika mert legfőképen erre hasz nálják evegőtakarításra.~~>>>)))))))
13/19 anonim válasza:
Fizikai testben sosem fogsz megölni más síkon élő lényeket, a szellem, lélek amúgy is halhatatlan. Legfeljebb távozásra kérheted őket, akkor mennek, ha akarnak.
14/19 anonim válasza:
El lahet pusztítani őket angyalok segítségével mert ők is be segítenek transom állapotban az az módosult tudat állapot mikor az ember lelke bolyong az idő térben és ezzel a jövőt is meg lehet változtatni nem hiába vagyok fehér ninja álmomban ami valójában lélekutazás nem dream álom.
15/19 anonim válasza:
Kinek képzeled magad, ha el akarod pusztítani azokat a teremtményeket, kiket Isten teremtett és hagy életben?
16/19 anonim válasza:
Te figyelj ide ember! ~~>>>))))))) Ha nem érted hogy miről van szó inkább legyél szíves vissza venni a tempódbol és menj el és sodord meg a cigidet szívd el és menj inkább aludni a babonás fejeddel ha nem érted ok!~~~>>)))))))
17/19 anonim válasza:
Kövesd ezeket a léseket:
1: Nyalj el egy LSD bélyeget
2: Fogj egy pisztolyt
3: Kendd be a fegyvert eperlekvárral, attól undorodnak a természetfeletti lények
4: Telihold alatt lôdd le ôket
Sok sikert!
18/19 anonim válasza:
Te őrült milyen ötleteket adsz neki? Attol le gyilkolja az embereket. :-D
19/19 anonim válasza:
Szerintem meg szedett ez is egy pár varázsgombát az ki nől bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!