Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mot szólnának az...

Szerintetek mot szólnának az osztálytársaim, családom, barátok stb. Ha kiderülne hogy ezotériás vagyok? :D

Figyelt kérdés

Folyton ilyenekkel foglalkozom és nem tudom mit szólnának mondjuk a barátaim vagy a szüleim ha csak úgy bemondanám hogy én démonokkal meg természet feletti dolgokkal stb. foglalkozom és próbálgatom őket :D

(Bocsi a kérdésért mert nem ide kellet volna kiírnom :P)

13/l

2015. szept. 9. 16:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14l vagyok és apu tudja hogy nagyon elmerűlten foglalkozom a Démonokkal de azt nem mondtam el neki hogy sátánista vagyok.Nyugodtan elmondhatod.Az én környezetemben(beleértve a barátokat is) mindennapi téma a szellemek és a démonok
2015. szept. 9. 19:15
 12/19 homo ludensz ***** válasza:
100%

Miért pont mágussal tud beszélni erről? A mágiát sem kellene misztikus ködbe burkolni főként nem démonizálni. A kiscsaj teremtett magának egy álomvilágot és oda vonúl el a mindennapok problémái elől.

Addig nincs probléma mig szét tudja választani a valóságot és az ő világát ahová elvonúl pihenni vagy csak úgy.

2015. szept. 9. 19:21
 13/19 Agent J ***** válasza:
Én pedig újszülött vagyok még, és apu tudja, hogy szuperhős vagyok naponta mentem meg a világot. A nem létező barátaim is mind tudják, hogy naponta mentem meg az emberek életét. Egyébként különleges képességeim is vannak. Tudok két lábon járni és ülve enni a csipeszet meg ilyesmit.
2015. szept. 9. 19:26
 14/19 anonim ***** válasza:

"démonokkal meg természet feletti dolgokkal stb. foglalkozom és próbálgatom őket :D"

Nem te próbálgatod őket, hanem ők próbálgatnak Téged. Amikor rájössz, már késő lesz :) Sok sikert!

2015. szept. 9. 21:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Kinéznének maguk közül,de csináld!:D Inkább legyél önmagad egyedül, minthogy olyanokkal, akik megvetnek, mert másfajta vagy:D Amúgy nem is kell tudniuk róla;) Illetve hát úgy felvezethetet, hogy neked mi a véleményed erről meg erről(mert téged most éppen ez a dolog foglalkoztat -ez nem feltétlenül kell oda) és akkor így ki tudod deríteni, hogy kivel lehet beszélgetni ilyenekről, mert ha pl azt mondja, hogy butaság, akkor neki többet ne hozd fel az adott témát; ha pedig partner benne, és szeretnétek erről beszélgetni, akkor meg nyugodtan.
2015. szept. 9. 21:43
 16/19 anonim ***** válasza:

#12 nem biztos hogy a kérdező környezete elfogadja az ilyesmit .. Az enyém nem , épp ezért az uncsi beszélgetések kívül nincs semmi , az, Ami igazán érdekel én csak egy mágussal tudom megbeszélni meg stb..

Szinte még ha a környezetemben levő embereknek már a jóskártyakrol próbálkozok beszélni hát azokat a baromságokat amiket mondanak csak végig kell hallgatnom ( pl. A jóskártyák megölnek ) meg holmi hülyeség . Na ilyen közegben képzelhetitek mikor kell eltitkolni az okuktizmust .. Rossz de remelem hamar elhúzok innen

2015. szept. 10. 08:27
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

#14 aerokinézisnél pl. Nem a szél irányít engem :D

#15 1 jó barátom van vele szlmtam azért ilyenekról beszélni mert így igazából nagyon nincsenek barátaim mert mindig azt mondják hogy fura vagyok és különc a haveri társaságban meg nem osztom meg az ilyeneket :D

2015. szept. 11. 14:54
 18/19 Legoman ***** válasza:

Én még annyit szeretnék hozzáfűzni neked kérdező, hogy a legjobb belátásod szerint cselekedj.

Én titokban tartom a barátaim előtt, és csak az olyanok tudnak rólam egy pár dolgot, akit szintén érdekel ez, de még neki se mondok el mindent. Csak beszélgetünk róla.

Nem szabad fösvénynek sem lenned, és kérkedned azzal, mid van, ha mégis úgy döntesz elmondod.

De szerintem 13 évesen még korai ilyenekkel foglalkozni. Még sebezhető vagy. Ezért nagyon vigyázz!

2015. szept. 11. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Az "ezoterias" aka ezoterikus ember inkabb medital, meg angyalokkal beszelget, gyertyat gyujt, szelcsilingeloi vannak, az elozo eletekrol, almokrol beszel es csakrat/aurat lat es tisztit, es (talan) nem akar rosszat.

az okkultistak ideznek, varazsolnak, ot agu csillagokat rajzolnak, nem felnek a gonosz eroktol stb.

dontsd el, mi szeretnel lenni, es ne keverd a szezont a fazonnal.

2015. nov. 3. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!