Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet igazság a vízérben?...

Lehet igazság a vízérben? Lehet, hogy afölött van az ágyam?

Figyelt kérdés
Két éve van ott az ágyam, ahol. Nem sokra rá kezdődtek a bajaim. Autoimmun beteg lettem (pajzsmirigy), rövid idő alatt sokat öregedett az arcom. Az utóbbi lehet attól, hogy álmatlanságban is szenvedek (doki szerint az már nem a pajzsmirigy miatt van, hiszen szépen szinten tartja a gyógyszer az értékeimet). Képtelen vagyok időben elaludni, legkorábban hajnali kettőkor sikerül, hatkor meg kelnem kell. Próbáltam már megfordulni az ágyon, eredménytelen. Sajnos nem tudom áttenni máshová. Ha tényleg vízér felett van, lehet valahogy semlegesíteni a hatást?
2015. szept. 8. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Márpedig a "piac" tele van kóklerekkel. Régen a faluban értett hozzá egy ember, aki valami villás bottal, vagy hasonlóval kimérte, és ennyi. Ma meg minden bokorban rád ugrik kettő radiesztéta. Azt a kútmérő illetőt kellene megkérni rá. De igazából nem különösebben nagy baj ha víz fölött vagy. Ha viszonylag egészségesen tudod tartani a szervezetedet az életmódodból fakadóan, akkor nem lehet belőle gondod.
2015. szept. 9. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy gondolom a villás ember a vízkeresésre specializálódott, talán a többi káros sugárzásról életében nem is hallott arról sem, hogyan kell ezeket bejelölni, meg a vízéren kívül egyebeket megkeresni.Mert lehet sőt valószínű hogy sokkal rosszabb dolog van alattad a vízérnél.Sőt lehet többszörös hatás is, mert több különféle káros dolog is lehet ott, nem beszélve a föld feletti sugárzásokról, pl elektroszmog, magasfeszültségű vezeték a ház közelében, mobilátjátszó antennák a közelben, stb.
2015. szept. 9. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, régen a vizet nem azért keresték, hogy ne feküdjenek fölé, mert magasról tettek rá, nem is tudtak ilyesmiről itt nyugaton. A régi parasztember kútnak kereste a vizet. Ennek a földsugárzásos dolognak csak mostanában tulajdonítanak ilyen jelentőséget, ami azért fura, mert ezek természetes elektromágneses, és radioaktív sugárzások, a szervezet gyárilag elviseli őket mivel kis dózisokról van szó. Ahol mágneses anomália, vagy erősebb sugárzás van, oda meg sohasem költöztek, mert ha az egész falu lebetegszik, és a fele meg is hal, akkor gyanítják hogy ott bizony nem jó lakni. Amerikában ilyen hely például a skinwalker ranch, ahol már az indiánok se mertek letelepedni, mert konkrétan belehaltak, meg az állatok is eléggé kerülték.

A mesterséges sugárzások viszont teljesen bizonyosan károsak, mégsem azokra fektetik a hangsúlyt a radiesztéziával foglalkozók. Holott sokkal nagyobb a dózis, és messzebb már nem is lehetne a természetes sugárzások jellegétől.

2015. szept. 9. 19:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy elég sokan halnak meg ebben a faluban rákban... :/
2015. szept. 9. 21:01
 15/15 anonim válasza:
létezik ilyen, hogy bajokat okoz, ha rossz helyen van az ágy. pld vízér fölött. ilyen esetekben demes kipróbálni a réz-lepedőt. ágyneműtartóba kell tenni és felfogja a vízér nyujtotta kellemetlenségeket. kb 5-8 ezer ft körül van. én is rézkendőt kötök a fejemre, ha fáj a fejem. sokkal elviselhetőbb az az idő, amég hat a gyógyszer.
2015. okt. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!