Most mégis ki irányítja a világot Lucifer vagy Jehova?
Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 02:19
21/47 anonim válasza:
#20 És ezt ki mondta neked, a Biblia? Lucifer annyira gonosz, mint bármelyik hitvány ember. Nem létezik olyan, hogy "sötétséget terjeszt". Ez maximum arra jó, hogy degradáld a személyiségeket. Nincs olyan, hogy végtelenül jó és végtelenül gonosz. Túl sok amcsi filmet néztél, általában azokban szokták így lebutítani a személyiséget jóra és gonoszra.
22/47 anonim válasza:
szerintem a mindentudó mindenkinél jobban tudó mindent megmondó diablo
23/47 anonim válasza:
#22 Ez nagyon vicces volt, mehetsz vissza a porondra, és legközelebb a kérdésre válaszolj. Nem vagyok kíváncsi a hisztidre. Nem tehetek róla, hogy nem tudsz érvelni.
24/47 anonim válasza:
Valahol azt olvastam,hogy Lucifer és Jehova egy és ugyanaz.
26/47 anonim válasza:
én nem jót mondtam, hanem fényt és sötétséget. ezt sokfèleképp lehet értelmezni. ja és attól hogy Lucifert mindenki gonosznak mondja az nem akadályozza meg abban, hogy a neve azt jelenti, hogy fényhozó...
27/47 anonim válasza:
jéé, a 14. helyre véletlenül becsúszott egy normális válasz.
28/47 anonim válasza:
"én nem jót mondtam, hanem fényt és sötétséget. ezt sokfèleképp lehet értelmezn"
Akkor mondjál már róla egy értelmezést.
"ja és attól hogy Lucifert mindenki gonosznak mondja az nem akadályozza meg abban, hogy a neve azt jelenti, hogy fényhozó..."
Régen Lucifer volt az ötödik arkangyal nézz utána, hogy miért ő volt a fényhoz, most pedig ő a bukottak fejedelme.
30/47 anonim válasza:
Amerika és a nemzetközi bankárok, a pénz irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!