Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan aki előre...

Van köztetek olyan aki előre látta a jövőt ami ugyanúgy be is következett? A jövőbe látás egyféle figyelmeztetés is lehet?

Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 16:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hűha, látom téged nagyon érdekel ez a témakör, hogy így vissza pörgetted az elmúlt évek során kitett kérdéseket..:D
2017. aug. 22. 14:43
 12/13 anonim válasza:
Szia, nekem olyan szokott lenni, hogy álmodok vmit, és mikor megtörténik, csak akkor esik le, hogy bakker ezt én már káttam, és ilyen Déjá-vu szerű érzésem van
2017. okt. 20. 23:11
 13/13 anonim válasza:

Azt még én sem tudom hogy ez csak puszta véletlen vagy jövőbelátás, de velem az szokott lenni hogy pl, van amikor nagyon konrét, szinte érzem hogy a mellettem ülő személy el fogja magát tüsszenteni (és meg is történik) vagy pontosan megtippelem az időt, de az ilyen komolyabb dolgoknál csak egy pillanatkép, vagy egy gondolatmenet jut eszembe (akkor még nem is tudom hogy az vmi jövőbeli dolog) és csak eszembe jut vmi random dolog, a legkomolyabb eddig az volt hogy éppen bent voltam és hirtelen eszembe jutott hogyha nagyon sok ember összenyomódik akkor meg tudnak e fulladni és nem tudom miért valamiért egy kelet ázsiai embert képzeltem el, ahogy éppen fuldoklik mert a tömeg összenyomja.

Pár nappal később Szöulban (Dél Koreában) 150-en haltak meg ilyen módon.

Ezek egyébként nagyon zavarosak néha, valamikor csak egy célzás, valamikor mintha egy emlék lenne, valamikor meg csak eszembe jut egy ilyen dolog, de általában ezt nem én hívom elő, és mikor még nem történt meg nem is tudom hogy ez a jövő.

Azt mindenki döntse el h ez puszta véletlen vagy a jövő, és én itt most nem azt akarom állítani h én vmi jós vagyok, még nagyon én sem hiszem el ezeket, de általában ezekhez a gondolatokhoz mindig be szokott következni egy hozzá köthető, vagy konkrétan az a dolog.

2022. nov. 13. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!