Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik azok a creepy pasták?

Mik azok a creepy pasták?

Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Legendák, rémtörténetek, kísértethistóriák stb... Többnyire nincs semmilyen valóság alapjuk, vagy ha van is az igen kevés. Azért találják ki ezeket, hogy az embereket tudják vele riogatni. Creepy pasta, például a Jeff th Killer, Orosz alvás kísérlet, Smiley dog. Ezeknek több verziója is akad, többnyire angolul, de megtalálhatók magyar nyelven is.
2015. aug. 5. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Ijesztőre sikerült fogkrém reklámok szereplői.
2015. aug. 5. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Internetes fórumokon terjedő rémtörténetek.

A "pasta" kifejezés a "copy-paste" kifejezésből ered, egyszerűen arra utal, hogy az efféle történetek rendszeresen megjelennek/megjelentek a fórumokon bemásolva.

2015. aug. 5. 12:41
 4/4 anonim válasza:
51%
Először is bocs az "OFF"-ért. De megnéztem a smiley dog dolgot amiről az első írt, igaz nem az eredeti képet láttam hanem valami másikat ,ami állítólag ugyan úgy sokkot okozhat ,vagy mi. Eredetileg nem is tudtam erről a dologról semmit ,meg nem is hittem benne ,de mikor megláttam a képet tényleg azt hittem ,hogy megáll a szívem, nem ijedtem meg mert ijesztőnek nem annyira ijesztő...hanem....nem is tudom...furcsa érzés volt nagyon :DD
2015. aug. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!