Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Te hiszel a természet feletti...

Te hiszel a természet feletti lényben? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt pl. vedőangyal, szelemek,démonok, előző élet megtudása.

Hallottam olyanról h van egy nő aki látja ezeket a dolgokat. Angyalok, szelmek... Meg tudja mondani a tavoli rokonaidat anélkül h ismerne téged v a rokonaidat. Megmondja h van-e vedoangylod és ha igen,akk ki. Megmondja mi volt előző életedben. Ez h lehetséges ha nem kitaláció az egész?

2015. aug. 1. 04:35
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Hiszek bennük. Azt nem bírom, hogy a szkeptikusok nem hisznek a szellemek/démonok létezésében, mégsem idéznek. Ez a nő szerintem egy médium, de lehet, hogy tévedek!
2015. aug. 1. 04:48
 2/7 anonim ***** válasza:

#1 Ezt valahogy bírt ki. Nehéz lesz, de tudom, hogy sikerülni fog.

A természetfeletti eleve nem létezik, mert nincs olyan, hogy "természetfeletti." Maximum a természet felett repcsizel. A védőangyalokat, démonokat, előző életet az ember találta ki. Hallani én is hallok sok hülyeséget, köztük ezt is.

2015. aug. 1. 07:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Olyan valóban nem létezik, hogy természetfeletti.

Az ember azokra a dolgokra mondja ezt, amit nem tud elhinni, vagy nem tud megmagyarázni... Az már egyből "természetfeletti jelenség".

Ez a bizonyos nő, pedig lehet hogy lát szellemeket meg tud velük beszélni, de nem nagyon hiszem... A legtöbb mostani médium csak átveri az embert és minden sületlenséget dumál neked össze vissza amiknek a fele sem igaz...

Az, meg hogy látja mi volt előző életedben, képtelenség.

Én hiszek valamennyire a szellemekben és démonokban, mivel történt velem rengeteg furcsa, számomra megmagyarázhatatlan dolog, de próbálom mindig bemesélni magamnak, hogy rosszul láttam meg ilyenek. Mivel rettentően f*sok a paranormális dolgoktól...

2015. aug. 1. 09:51
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Természetfeletti lények.... űrlények vannak, a többi hülyeség! Az űrlényeket azért tartom valószínűnek, mert biztos hogy nem mi vagyunk az egyetlenek az univerzumban, és az űrlény alatt nem ezeket a szürke idegennek nevezett lényeket amik UFO-val jöttek ide, az űrlényeket mi sosem fogjuk látni és ők sem minket!
2015. aug. 1. 10:03
 5/7 mNoémi ***** válasza:
Ismerősőm is látja ezeket a dolgokat sőt volt már, amit én is láttam.
2015. aug. 1. 10:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Én sem hiszek bennük. Túl valoszinutlennek tartom létezésüket.

Már csak azért is mert kevesen állítólag látják őket, de senki más.

Fogalmam incs h a ember kitalációján mit lehet látni.

2015. aug. 1. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:

A nő akiről beszélsz, lehet hogy egy táltos.

Ők képesek ezekre a dolgokra...

Most ezt nehéz megmondani hogy miért igen vagy hogy miért nem.

Hisz az embereknek szükségük van arra hogy valamiben hinni tudjanak, hogy legyen valami támaszuk.

Arra lehet esetleg választ adni, hogy miért nem.

Úgy gondolom hogy akik nem hisznek a természet feletti lényekben, azok realisták.

Akik meg hisznek bennük, az karmikus/sorsszerű.

Belegondolva nem volna elég érdekes a világ ha ezekben nem lehetne hinni..

2015. aug. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!