Mit tennétek ha kiderülne hogy a világon semmi sem valódi?
Figyelt kérdés
Csak egy álomba vagytok, ami valóságosnak tűnik.2015. júl. 29. 21:53
11/21 anonim válasza:
Ha semmi sem valódi akkor már eleve ez a kérdés sem az.
Úgyhogy ehhez tartom magam, mert bármit is írhatok, az úgysem lesz valódi.
12/21 anonim válasza:
11. De, ez a kérdés valódi, mert ha nem is az, mi ezt éljük meg valódinak, tehát számunkra valódi, amíg ki nem derül hogy nem. :)
13/21 anonim válasza:
Akkor felébrednék és élnék a valódi világban.
14/21 anonim válasza:
Semmit. Ettől még nem lenne olcsóbb a kenyér vagy a benzin.
15/21 anonim válasza:
A kenyér, a benzin, sőt a pénz sem valódi. Csak álmodod őket. Mivel ezt tudod, már befolyásolhatod az álmodat, és a kocsid benzin nélkül megy, a kenyeret ingyen viheted a boltból, és ha bemész a banka, minden alkalommal megkínálnak két tucat 20.000-es bankóval.
16/21 anonim válasza:
Tegyük fel h ez a hely ahol vagyunk nem valódi. Talán egy játékban vagyunk, v egy könyvben, kitudja. Talán valahol egy ágyon fekszünk, és az elménket manipulálják. De ha igy is van, akkor is vagyunk valahol, és ha nem itt, akkor az eredeti valóságban. De az a tény hogy élünk, beszélünk, van ami korulvesz, az h vannak érzelmeink, fájdalmaink stb arra utal h élünk valahol, létezünk. Ha ez nem így lenne, akkor semmi se lenne. Te se én se. Semmi tudás, érzés stb. Csak a nagy fekete semmi sőt talán az sem.
17/21 anonim válasza:
Az egész anyagi sík, amin jelenleg "élsz" az egy illúzió.
Aki ennek tudatára ébred, az mondhatja el magától hogy megvilágosodott.
Én már elfogadtam azt a tényt hogy ez egy illúzió (vagy nevezzük álomnak) de még nem tudatosult bennem.
18/21 anonim válasza:
Én megkönnyebbülnék, csak ez nem így van. Rémálom az életem, jó lenne, ha csak álom lenne. :)
19/21 anonim válasza:
Örülnék, ha valami ilyesmi kiderülne. :D
20/21 anonim válasza:
Ahhoz, hogy meg tudd állapítani, mi a valóság, kell egy stabil, mozdulatlan pont. Na az lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!