Tényleg lesz világvége 2015 szeptember 28 előtte? (Több lent
2015. júl. 28. 16:45
21/36 anonim válasza:
Én megmondtam, hogy tényleg megyünk a lecsóba!
22/36 anonim válasza:
Miguel #5
Ez tök olyan, mint a Questor botrány. A hatalom kimenti a pénzét és eltitkolja az emberek előtt, hogy baj van :)
23/36 anonim válasza:
Egyébként az első világvégét (érthetően) a 1000. év Szilveszterére jósolták. Ezért fedezte fel Vörös Erik Islandot. Mert elege lett a folytonos imádkozásokból, zsolozsmázásból, és böjtölésől, amit a szerzetesek közt csinálnia kellett. Megszökött, toborzott egy-két hajónyi legénységet és irány Izland!
24/36 anonim válasza:
Dehogy lesz! ;)
Majd ítj 28.-án hogy élsz-e! :D
25/36 A kérdező kommentje:
Rendben! Ma kékhold lesz az égen. Ez a vég jele :)
2015. júl. 31. 08:14
29/36 anonim válasza:
Tudom, de ennek semmi köze a világvégéhez!
30/36 A kérdező kommentje:
A hupihold valakinek látszik? Mert nálunk sajna felhoa az ég, de remelem 1ora mulva lehet nézni
2015. júl. 31. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!