Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek?

Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordult már h ha lepihenek és ellazulok, hangokat, pontosabban szavakat, beszédet hallok, értem mit mondanak, férfiak, nők, gyerekek. De sehol senki. Mintha a fejembe lenne sok ember és egymàshoz beszélnének. Nem képzelem be. Nem alszom. Körülöttem sincs senki, síri csend van az utcában és a házban is. Mi lehet ez? Nem mondatokat mondanak csak szavakat. Pl : mindjárt, itt vagyok, hova, pillanat, párnát hozz, lehetetlen, süt a nap. Stb... Elment az eszem????

2015. júl. 26. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne a Cerebroba ülj be pihenni.
2015. júl. 26. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, ne aggódj (maximum kiválasztott vagy).

:)

Valószínűleg visszanyal a láthatatlan nyelv.

2015. júl. 26. 14:26
 3/7 Legoman ***** válasza:
Máshol is hallasz ilyeneket vagy csak egy adott helyen?
2015. júl. 26. 15:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Máshol is
2015. júl. 26. 16:01
 5/7 Legoman ***** válasza:
Akkor próbáld meg azt mondani magadban, hogy csend. Csendesítsd le magad. Meditálj a csendre figyelve.
2015. júl. 26. 16:06
 6/7 Fish1 ***** válasza:

Nekem is volt már hasonló, de csak egyszer. És az összefüggő beszéd volt. Először azt hittem, hogy megkattantam, de kiderült, hogy nem.

Ez a jelenség számodra zavaró?

2015. júl. 26. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet a tiéd teljesen más, én azt figyeltem meg, hogy majdnem közvetlen elalvás előtt zúgást hallok, vannak más hangok is, de nem emlékszem konkrétan mik, csak a zúgás maradt meg. Amikor tudod, hogy már fel kéne kelni, de még picit szundizol, és épphogy visszaaludnál szól az ébresztő, vagy valamire felriadsz. Képeket is látok, álomszerű, de mindig más, egyszer pl egy rajzolt fagyit láttam :D Sztem ez már majdnem alvás és álmodás, illetve az álomba zuhanás előtti pillanat, nem hiszem, hogy alvási paralízis, mert tudok mozogni.

Nem hinném, hogy parajelenség lenne, és azt se, hogy bolond vagy

2015. júl. 27. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!