Miért akarták alhallgatni a boszniai vagy a kínai piramisok létezését?
Miért van az úgynevezett tiltott régészet?
A kínai kormány szerint az emberiség még nem elég érett arra hogy megtudja a piramisaik titkait.
Inkább meg kellene ismernünk a valós történelmünkből minél több részletet, nem?
Valójában a Pilisben található régészeti leletekről is elhangzott hogy azok csak kőfejtés utáni maradványok.
A betiltott találmányok gazdái is általában laikusok, és csak az ismertség és a pénzhajhászat hajtja őket. Fegyverük a nemzeti öntudat, a hihetetlen ámítások, az elnyomottság, a kapitalista lobbi.
Lásd: Györgyi Viktor, Egely György, Gróf Spanyol Zoltán, több most nem jut az eszembe.
"Mert a bosnyák piramisok csak hegyek. Rákereshetsz Google térképen is, szabálytalan hegyek csupán."
Azon szerintem nyugodtan lehet vitatkozni, hogy amit ezeken a felvételeken látunk, az "szabálytalan hegy-e", arról is, hogy a természet mekkora eséllyel hoz létre véletlenszerűen ilyen alakú hegyet történetesen pont a négy égtájra tájolva:
De aki járt már a helyszínen, látta a felszíni, illetve a föld alatti feltárásokat, és járt a piramis (vagy legyen hegy) alatti járatok, szövevényes alagúthálózat már látogatható szakaszain, annak nem marad kétsége azt illetően, hogy amit Visokóban lát, az minden, csak nem természetes képződmény.
Aki szeretne megmaradni abban a hitében, hogy a természet hozta létre, nem pedig egy sok ezer évvel ezelőtti civilizáció építette, annak saját tapasztalatból tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy soha ne nézze meg közelről a saját szemével.
Egy alagút sok más célt szolgálhat, minthogy eg piramis bejárata legyen. Ahogy írtam, Google térképen nézd meg, ne képkeresőben:
Közel sincs ott egy szabályos piramis sem, viszont van sok hasonló érdekes alakzat is. A vízszintes kövezet pedig éppoly természetes képződmény lehet, mint mondjuk a bazaltorgonák.
Az is látszik a képeken, videókon, hogy ezeknek köze nincs a betonféleségekhez.
Kedves Kérdező!
Engem ebben a vitában leginkább az érdekel, hogy miért azoknak az információknak hiszel, amelyek az általad megadott forrásokban van, és nem - mondjuk - a Wikipediának, vagy egy lexikonnak, vagy más forrásoknak, amelyek a témáról szólnak.
Őszintén érdekelne a válaszod, ezért nagyon megtisztelő lenne, ha rászánnád az időt, és kifejtenéd néhány mondatban a véleményedet.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!