Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi volt? ( Bővebben lent! )

Ez mi volt? ( Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Tegnap, mikor beléptem a szobámban lett egy fura érzésem utána elkezdtem olyan hangokat hallani, mint ha egy család étkezne lent az földszinten, utána ahogy megfordultam láttam hogy teljesen más ,,világ'' van, utána kirohantam és láttam embereket, aztán mint ha eltűnt volna minden, átsiettem anyához és apához, ők is hallották, de azt hitték, hogy én nézek valamit a TV-ben, sokat olvasok ezekről a párhuzamos univerzumokról, meg fizikáról és az az elméletem, hogy valami miatt pár másodpercig érzékelni tudtam a párhuzamos univerzumot, ahol nem mi lakunk, hanem egy másik család, aki épp vacsorázott. Szerintetek? Veletek történt már ilyen? Ez mitől volt?
2015. júl. 7. 18:19
 1/2 fersk ***** válasza:

Ha legalább fényképet tudtál volna csinálni...

Légy résen, hátha megismétlődik.

2015. júl. 7. 22:40
 2/2 fersk ***** válasza:
Nem levelezek.
2015. júl. 7. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!