Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki Magyarorszá...

Van itt olyan, aki Magyarországon él, de spirituális értelemben egy más országot/kultúrát érez sajátjának?

Figyelt kérdés

Ha igen, melyik az? Voltál már ott? Nem érzed azt, hogy oda kellene költöznöd? Miért (nem)? Itt Magyarországon meg tudod élni az ottani spiritualitást, és ha igen, hogyan? Tartozol valamilyen csoporthoz, akik szintén ugyanoda kötődnek?

Bocs a sok kérdésért, előre is köszönöm, ha mindegyikre válaszolsz!

2015. jún. 23. 16:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Először az iskolával voltam , es ott ismertem meg életem szerelmét, eléggé botrányos volt a nyomulásunk egymásra, vad . És az összes iskola szabályt megszegtem azzal hogy randiztam vele . Es kaptam gúny nevet is (hürrem) haha . Ezután össze költöztem a párommal aki ma a férjem es van picink is . Kb két hónap múlva megyek végre örökre . Eddig vártam hogy megkapjam a magyar honosításom.. Mert horvátnak számítottam , most a magyar útleveleken dolgozok ami kb két hó múlva meglesz es indulok :)
2015. jún. 25. 19:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Köszi h megosztottad.
2015. jún. 26. 12:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem Tunézia tetszik nagyon. :)
2015. jún. 26. 15:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Amerikát (az egész északi kontinenst) lengi körül számomra valami megmagyarázhatatlan és melankólikus érzés...olyan érzés, mintha csak azért szomorítana el, mert nem vagyok ott, ha ott lennék, minden más volna...úgy érzem, van ott valami amit meg kell találnom az életben, akár egy kis dolog, akár nagy...nem tudom pontosan..persze lehet csak szabadulni akarok innen és ezért túlmisztifikálom..ki tudja... számomra ez nem tetszés kérdése vagy érzése, nemfeltétlenül értek egyet a kultúrájukkal, csak egy érzés, ami odavonz, minden ellenére és végérvényesen.
2015. jún. 28. 22:44
 15/21 Missi_Key ***** válasza:
én más országot érzek a kultúrámnak, de anyagilag nincs lehetőségem oda költözni.
2015. jún. 29. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom most,hogy semmilyen országot vagy kultúrát nem éreznék igazán sajátomnak.Nem is tudom mi való nekem.Amúgy eddigi 19 évem során csak egy helyen voltam külföldön...de Magyarországot nem igazán érzem sajátomnak.de úgy érzem,hogy ez inkább a belső bizonytalanságaim miatt van,nem a hely miatt.Aztán ki tudja....
2015. jún. 29. 19:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk Dánia elég jónak tűnik.
2015. jún. 29. 19:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Én mindig is egy orosz akartam lenni.

Engem nem érdekel se Magyarország se a csilivili nyugat, csak egy moszkvai panelban akarok élni egy szerető családdal és kész.

2015. jún. 29. 23:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem az ősi kelta kultúra vonz. A természethit számomra elfogadhatóbb, mint a modern hitek közül bármi, Földanya lenne a "személyes istenem", ha választanom kéne.

Sajnos manapság a kelta hit nagy részét a wiccák és egyéb "boszorkány" csoportok vették át, divathobbit csináltak belőle, így emiatt nem foglalkozom vele komolyabban, ez a része taszít.

(Biztos vannak, akik komolyan csinálják, így természetesen csak nagy általánosságban beszélhetek.)

Egyébként alapból nem vagyok vallásos, nem követek semmilyen csoportot. Hitem van, vallásom nincs, és ez így van jól. :) (Megkeresztelve meg vagyok, de semmi egyéb nevelést nem kaptam etéren.)

Jövőre szeretnék párommal hosszabb időre kimenni Írországba, ha lesz rá pénz. Gyermekkorom óta álom, így nagyon várom. :)

2015. jún. 30. 11:20
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek!

Utolsónak különösen; úgy látom, némileg hasonlóan gondolkodunk :) Csak azt nem értem, mi a bajod a wiccákkal és boszorkányokkal. Szerintem ezek eredetileg 'komoly' vallások -valódi ősi hagyományok újjáélesztései. Persze manapság felkapott lett a tini "boszik" divatmozgalma is, de azért ne ez alapján ítéld meg... ;)

2015. jún. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!