Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Számmisztika! Anya régen egy...

Számmisztika! Anya régen egy számmisztikás könyvből kiszámította hogy mely évek lesznek számára fontosak és ezt keresném?

Figyelt kérdés

Régen volt, és az összes könyvben kerestem, de nem találtam.

Működött neki, mert azok voltak amikor: megszületett az első gyereke, amikir megismerkedett apával, amikor az új házba költöztek es én is megszülettem, illetve a válás. (A többit nem mondta)

Nem emlékszik már rá hogy hogy kellett kiszámolni, de évszámokat kapott belőle, amikben valami fontos/nagy dolog történik/történt.

Előre is köszönöm a válaszokat, és sajnálom hogyha érthetetlenül írtam le.

Már régóta keresem.

2015. jún. 13. 19:24
 1/3 Lilalili válasza:
15%
Hülyeség.
2015. jún. 13. 20:32
 2/3 anonim válasza:
100%
Cheiro: A számok titkai. Édesvíz Kiadó, kb. 1991-1992 Titkos Tanok Sorozat. KB ez az első ilyen témájú könyv 90-es években, úgyhogy valszeg ez az. Nem mellékesen a legjobb.
2015. jún. 13. 21:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló:)
2015. júl. 6. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!