Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnek jo es kedves...

Hogyan lehetnek jo es kedves boszorkany?

Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 22:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hát azt a hozzászólást kicsit elrontottam, de csak azt a részét ami téged illet. Egyetértek azzal, hogy másokat nem szabad igy nevezni.

Mind1, a csajnak leirtam hogy kell meditálni, az a lényeg hogy örömöt okozzon, mert ha valami igazi igazságot találsz, azt a mély-lélek felismeri és nagy örömmel jutalmazza. Kegyelem sincs öröm nélkül. Igazságból származik erő, energia, értelem meg mittomén, igazából minden.

A szentirás idézgetésről meg annyit, hogy az jó fegyver mert nem lehet vele vitatkozni hisz igaz, használják is rendesen. De azt nem te irtad, sosem illik tökéletesen az egyéni helyzethez (hisz másnak máshol iródott), közönséges és gyakori, + rideg és intoleráns mert mindenki csak arra használja hogy leoltsa a másikat.

Az eredetileg csak tanulmányozásra való, és sztem mindenki úgy tanulmányozza ahogy akarja, mert az igazság mindenkinek máshogy jelenik és máshogy fogja fel. Mindenki másmilyen és senki nem ugyanolyan, ezért van annyi vallás, és mindegyik igaz, csak az egyik azt érti, te meg a másikat. A megvilágosodott persze mindegyiket érti.

És még annyi, hogy az igazságot csak nagyon nehezen és tökéletlenül lehet szavakkal leirni. Ha valaki lelki szinten megtapasztalja, akkor az úgyis felülir mindent, és nem lesz szüksége arra hogy Bibliát olvasgasson. Ott lesz neki az igazság máshonnan, új és modern lesz, korhoz és alkalomhoz illő, hasznos, ad sok boldogságot és biztonságot, ja és persze erőt és tudást az életről meg az emberekről stb.

2015. jún. 16. 12:08
 32/32 A kérdező kommentje:
#31 Erre a válaszra "vártam". Köszönöm:))
2015. jún. 16. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!