Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a spirituális tehetség?

Mi a spirituális tehetség?

Figyelt kérdés
Nem tudtam melyik témakörbe írjam, de remélem azért itt is megfelel. :) A lényeg az hogy szerintetek mi számít spiritualitás tehetségnek?
2015. jún. 9. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

ha tehetséges vagy lelki, kissé elvont dolgokban.

ez sok mindent jelenthet.

mellesleg, ez a kifejezéspár elég elvont, nehezen körülhatárolható, nem igazán értelmezhető, definiálható...

fogalmazz kérlek konkrétabban, így csak csonka intuíciók képződtek bennem. ezért retiráltam a pontos válasz elől.

2015. jún. 9. 20:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :) nem tudom konkrétabban kifejteni...egy evangélikus iskolával kapcsolatos kérdőív utolsó kérdése volt, de se az iskolához se az evangélikus hithet és a többi kérdéshez sincs köze. A kérdőív írói sem tudták rá a választ és azért írták bele hátha valaki tud rá értelmes választ adni.Én még csak hozzászólni sem tudtam ezért tettem fel itt hátha tud valaki valami jót mondani.
2015. jún. 9. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
A spirituális tehetség az, amikor valaki kimagasló képességű abban, ami nincs.
2015. jún. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!