21/24 FüligJimmy88 válasza:
Hát kedves Joker, erről a legutóbbi hozzászólásodról Gandhi szavai jutnak eszembe, miszerint: "A különbség aközött, amit teszünk és amire képesek lennénk, elég lenne a világ legtöbb problémájának megoldásához". Csak fel kéne valahogy rázni az embereket. Tudom, hogy baromira kisebbségben vagyok, amiért így gondolkodom, mert az emberek 99,5 százaléka sz@rik mindenre, de úgy vagyok vele, hogy másként élni meg nem lenne érdemes. Az nem én lennék.
22/24 cskrisztian válasza:
Ha érdekel az igazság látogasd meg ezt az oldalt de elsöre szerez szentelt vizet csak akkor értheted meg a tartalmat mert emberi elme nem értheti [link]
23/24 FüligJimmy88 válasza:
Na, örüljetek, kiszámoltam mikor lesz: a világ keletkezése után annyi idővel, ameddig a világ létezik. Egy másodperccel sem előbb.
24/24 világvége1 válasza:
2300 körül fog kihalni az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!