igen, a világvége valakinek abszolút egyenlő a vizsgaidőszakkal:'D
#vizsgaidósuck #hashtag
2015. jún. 9. 20:45
12/24 FüligJimmy88 válasza:
Nemtom, az utolsót átaludtam, az az előttinél meg külföldön voltam és nem értem rá.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az emberek mikor kezdik el értékelni a világot, ahelyett hogy azt lesik mikor murdál már meg mindenki... :)
2015. jún. 9. 21:27
13/24 anonim válasza:
Nem vagy vallásos, különben te is énekelnéd a templomban:
"Amikor ég és föld meg fognak indulni..."!
2015. jún. 10. 06:38
14/24 A kérdező kommentje:
6-os, te nem vagy Joker, mert én vagyok!
Raptor számtalan világvégét túl éltem már ez a 2016-os már igazán nem oszt nem szoroz.
12-es, az eddigi alapján, amit tudok szerintem ez a velejéig romlott világ megérett a pusztulásra!
dubitus nem úgy van, hogy "midőn az ég és föld meg fognak indulni" , nem vagyok vallásos, de a szüleim azok.
2015. jún. 10. 07:31
15/24 anonim válasza:
Azért jó érzés, hogy idén nem volt világvége. Már vagy 10 éve minden évben túléltük, kicsit pihenhettünk. No nembaj, jövőre újra túlélünk, mi már csak ilyenek vagyunk
2015. jún. 10. 13:04
16/24 A kérdező kommentje:
#15 Nem értek veled egyet, én elvárom, hogy minden évben legyen világvége, hiszen karácsony is minden évben van, így évente is megkéne tartani egy világvégét és azt is elvárom, hogy azon a napon legyen munkaszüneti nap!
2015. jún. 10. 15:48
17/24 anonim válasza:
Most ettem meg két nagy tányér bablevest.
Nemsokára. Nemsokára...
2015. jún. 10. 22:23
18/24 FüligJimmy88 válasza:
Szóval ha valami elromlott ki kell dobni a p***ába ahelyett hogy megjavítanánk? Ejnye no... Nem jó felfogás. A másik: minden évben világvége... Ahogy vesszük, év eleji áremelésnek hívják :)
2015. jún. 10. 22:42
19/24 A kérdező kommentje:
#18 Van, ami nem lehet megjavítani, így azon már csak a pusztulás segíthet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!