Nő vagy férfi volt a legelső ember a Földön?
Pörszö,pörszö.. Az evolúció.
Az ember a majomszabásúakból fejlődött azzá,ami.De akkor a többi majomból miért nem lett ember? Ők miért nem fejlődtek tovább? És miért csak az embernek ilyen kimagasló az értelme a földön? Mintha valami "kiválasztott" faj lennénk. Vagy létezésünk valami célt szolgálna? Nem hiába vagyunk itt?
Itt azért gyanús valami. Persze,attól ,hogy én nem hiszek az evolúcióban,még lehet,hogy úgy volt. Engem ez nem győz meg,szóval: ,,És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre..bla, bla, bla..Teremté tehát Isten az ő képére,Isten képére teremté őt: férfiúvá * ás asszonnyá őket." Hátőő..A férfiút írták elsőnek -de minek?-
Jó' van az úgy.
Nem is ikrek voltak.
De két ember kellett. Ha logikusan gondolkozol, a nő nem tud magától csak úgy szaporodni.
Én arra szavazok, hogy először ketten voltak. Lett egy nő és egy férfi, és most vagyunk több milliárdan a Földön.
Az evolúcióra vonatkoztatva? Először az egyik,utána a másik?
Akkor az idő során ,ahogy az emberszabású majomtípusok több irányba fejlődtek, egyszer csak elértek egy olyan pontot,ahol már homo sapiensként jöttek a világra? :O Akkor egy Neander-völgyi utódja már ember volt? Első ember...Honnan lehetne tudni,hogy milyen nemű volt? Lehet,hogy kétpetéjű (egy lány és egy fiú) született elsőként emberré? Gondolom utána már több homo sapiens is született más-más nemmel.. Vagy ezt most pontosan hogyan is lehetne elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!