Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történik...

Szerintetek mi történik velünk halál után?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 21:06
1 2
 11/20 Ozmium42 ***** válasza:
A bizonyíték az élet mibenléte, és az, hogy a halál definitíve a végét jelenti. Ez elég bizonyíték a halálon innen, ami azon túl van, soha nem bizonyította senki. Az a te hited, erről az oldaláról pedig nem kell hinni, mert mindennapos tapasztalat.
2015. jún. 2. 02:10
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ez is csak egy hit, hiszen bizonyíthatatlan. A tested meghal, a többiről nem tudsz semmit. Vagy haltál már meg, és visszatértél, hogy ezt biztosan tudhasd?
2015. jún. 2. 02:17
 13/20 Ozmium42 ***** válasza:
Nem hit. Nincs ugyanis "többi rész". Honnan veszed, hogy van "többi rész"? Például momentán, hol találom a "többi részem"?
2015. jún. 2. 03:24
 14/20 Ozmium42 ***** válasza:
Nem tértem vissza, most is halott vagyok.
2015. jún. 2. 03:24
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Jó, te ebben hiszel, engem nem zavar, nekem semleges a témakör. De az olyan irracionális hívők, mint te teszik lehetetlenné a normális értekezést a halálon innen és túl.
2015. jún. 2. 03:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Én csak a magam nevében tudok beszélni, és valószínűleg tartom, hogy miután felravataloztak engem a temetőben fogom végezni, ahol majd megsíratnak mások pedig kibeszélnek, hogy "ideje volt már elmennie, sose kedveltem az ipsét!" De az is valószínű, hogy humusszá égetnek és szétszórják a hamvaimat, viszont a hagyományos temetés sokkal valószínűbb, legalább annak örülök, hogy féreg családok százainak fogok otthont adni.
2015. jún. 2. 09:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Majd meglátjuk, egyik elméletet sem tudjuk bizonyítani, mindenki mást hisz. :-)

Egy biztos, anyag nem vész el, csak átalakul, tehát a fizikai testünkkel az lesz, ami szokott lenni, elhamvasztják, megeszik a legyek, lesznek, akiknek a csontjait, urnáját... stb. múzeumban fogják mutogatni (Szent Jobb, múmiák). :-)

Hogy a lelkünkkel mi lesz, hát, vagy megtudjuk, vagy nem. :-)

2015. jún. 2. 12:30
 18/20 anonim ***** válasza:

"Egy biztos, anyag nem vész el, csak átalakul"

Természetesen semmi se vész el, csak átalakul, a testem sem vész el, csak átalakul a féregek eledelévé! Sok féreget fogok táplálni. Mily csodálatos is ez a körforgás, már lassan úgy érzem, hogy az anyjuk vagyok. Etettem őket meg ilyesmi. xdd

2015. jún. 2. 12:56
 19/20 anonim ***** válasza:
48%
Senki nem síratná a halottját, hogyha valóban hinne is abban, hogy egy jobb világba került. Lelke legmélyén tudja mindenki, hogy a halállal mindennek vége. Nem véletlen a gyász,a fekete szín, a sírás.
2015. jún. 2. 14:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy nagynénémnek megváltás volt a halál, nagyon beteg volt és sokat szenvedett. Nem sírtam miatta, úgy éreztem, neki így jobb. Sokan nem is a halottat siratják ilyenkor, hanem magukat, hogy nem lesz ott mellettük úgy, ahogy addig, elveszítenek egy helyzetet, amit megszoktak, a változást meg az emberek jó része nem szereti.
2015. jún. 2. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!