Hogyan lehetne ráérezni a élet értelmére a valós spirituális értelmében?
Rengeteg természettudományt tanultam, míg egyértelműen világossá vált bennem, az ami a legnagyobb tudósokban (Heisenberg,einstein,Feyerabend...) is kirajzolódott életük végén ; a világ anyagi látható része felett található egy lelkileg az érzékünk számára érezhető spirituális világ, melyet már a kvantumfizika is elkezdte kitapogatózni.
Nem szeretném azt az utat végigjárni, míg a materializmuson felnőtt természettudomány ezt a transzcendens világot évezredek alatt kitapogatja. Most érdekelne intuitív úton hogyan kezdjek ráérezni a végső igazságokra, ami a dolgok, az anyag mögött vannak. Segítenél abban, hogy elmondod tapasztataid vagy megosztod itt és adsz némi lendületet?
Én mondom ezek az Ozmiumuk egyre többen és többen vannak!
Nem akarok, így éjszaka vitába szállni senkivel azért nem írom az észrevételem. Pedig én mondom gyerekek itt nagyon sok fizikai bukfenc van, de mindegy, jóccakát kívánok mindenkinek!
"Szerintem érdekes dolgok fognak még kiderülni amit el sem tud képzelni a mai ember."
De te igen, és ez a lényeg!
Huo: nem tudsz szemmel vizsgálni egy elektront, úgyhogy teljesen lehetetlen, hogy az ember legyen a megfigyelő. Egy műszer tudja, de csak annak az árán, hogy kölcsönhatásba lép vele, és ez a kölcsönhatás meg is változtatja a vizsgált részecskét. Az ember sehol nincs a képben.
Ne magyarázd félre a tényeket, hogy közelítsenek a mágikus téveszmékhez.
Mikor jutott az okkultizmus helyes következtetésre eddig? Milyen megismerési módszere bizonyult megbízhatónak?
A kvantumfizika tárgyát nem csak az elektronok képezik. Sarkítasz, hogy amit mondasz, közelebb legyen a materialista tudományhoz.
Mikor volt az okkultizmusnak igaza? Minden esetben, amikor egy új tudományos tézis állt elő egy korábban filozófiai elgondolásból. Ha nagyon ragaszkodsz a számokhoz, akkor csak a szakrális geometriáig kell elzarándokolnod, aranymetszés, satöbbi. De persze ha hajlandó lennél okkult klasszikusokat, illetve ókori szent iratokat olvasni-a biblián kívül- akkor esetleg rábukkanhatnál a ma ténynek elkönyvelt tudományos tézisek eredetére. Mivel ezt nem fogod megtenni, ezért a vita teljes mértékben tárgytalan. Bizonyítást vársz, de a bizonyítékot nem vagy hajlandó megvizsgálni. Mondjuk nem is neked kell, nem vagy tudós, vagy kutató.
Kellemetlen, ha azt mondják, olvass, ugye? Hasonlóan ahhoz, amikor egyszerűen csak wikipédiát linkelsz. Sajnos, vagy nem sajnos, amit olvasásra ajánlottam nincs fent a wikin, főleg hogy több ezer oldal.
És ha hiszed, ha nem, érdekel a kvantumfizika-is. Minden természettudománnyal együtt. Nem feltétlen tájékozatlan az, aki okkult témakörben is kutat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!